STIRI Liga I A semnat Hotoboc

Dumitru HotobocDumitru HotobocDupă multă bătaie de cap, conducerea Oţelului a reuşit în sfârşit să-l legitimieze şi pe portarul Dumitru Hotoboc. Acesta avea un litigiu cu fostul său club, FC Universitatea Craiova, echipă desfiinţată de altfel şi, deşi se antrena la Galaţi de mai multă vreme, nu putea intra într-un joc oficial, neavând contractul parafat la Liga Profesionistă de Fotbal. Între timp problema s-a rezolvat, iar Hotoboc este bun de joc chiar de la următorul meci, cel de pe terenul celor de la CSMS Iaşi.
Dumitru Emanoil Hotoboc (35 de ani) s-a născut la Târgu Jiu şi şi-a făcut junioratul la Jiul Petroşani. Goalkeeperul de 1,87 m a mai jucat pentru Poli Timişoara, Steaua, FC Argeş, Prefab Modelu, Minerul Lupeni, FC Universitatea Craiova sau CS Turnu Severin. El a jucat ultimul său meci oficial în martie 2014, apoi a rămas pe bară după desfiinţarea celor de la U.Craiova.
În tinereţe era considerat o mare speranţă, fiind cumpărat de Steaua, dar nu a jucat prea mult pentru echipa din Ghencea. Cariera sa a fost strâns legată de clubul Jiul Petroşani la care s-a întors în mai multre rânduri. A evoluat în special în ligile inferioare, dar are destule meciuri şi în prima divizie.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Lost » 18-08-2014 13:51

Mai bine l-ar fi adus pe Julio Cesar, liber de contract si la 34 ani. ;)

Lost

  •  
  •  

#2 r3b3lul24 » 18-08-2014 16:21

o varianta buna ar fi Laurentiiu Branescu ...Juventus cred ca il da imprumut in Romania , mai ales ca inca nu il foloseste si asa am fi rezolvat foarte repede postul portarilor

r3b3lul24

  •  
  •  

#3 Aruon » 19-08-2014 20:03

Macar are ceva experienta chuar daca un ligile inferioare spre deosebire de Plopeanu..

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |