FOTO Ionut BadalutaFOTO Ionut BadalutaSuporterii oţelari care au ales să susţină Oţelul de la tribuna a II-a, la partida cu FC Botoşani, au avut parte de o surpriză plăcută. Printre ei s-a regăsit şi Branko Grahovac, fostul portar campion ale echipei noastre şi una dintre legendele echipei de la Dunăre. Acesta a ales să asiste la meci din mijlocul fanilor, ştiut fiind faptul că se află în conflict cu actuala conducere, cea care l-a îndepărtat de altfel de la Oţelul. Momentan, Branko Grahovac este portarul formaţiei CSMS Iaşi, dar el e declarat în dese rânduri că şi-ar dori să se întoarcă la Galaţi, dacă cei de la TNG vor pleca de la club!


Bosniacul născut la Bosanska Gradiška a mai evoluat la FK Zeta, Bratstvo Gracanica, Zeljeznicar Sarajevo, Borac Cacak, fiind adus la Oţelul în anul 2010, într-un moment în care paza buturilor la Oţelul nu era prea de soi. Odată cu venirea sa, problema goalkeeperului s-a rezolvat la formaţia roş-alb-albastră, Grahovac rămânând titular indiscutabil.
Per total a strâns 107 meciuri în toate competiţiile, fiind declarat cel mai eficient portar din Liga I în sezonul în care Oţelul a câştigat campionatul, având nu mai puţin de 16 meciuri în care a păstrat poarta intactă. Din acest motiv, Dunărea Bătrână l-a trecut în lista selectă a celor 50 de legende ale Oţelului, mulţi suporteri considerându-l cel mai bun portar din istoria echipei noastre.

Branko Grahovac: “În momentul de față este imposibil să mă întorc. Dorință există, dar dacă se schimbă conducerea! Eu nu vreau să mă cert cu conducerea care nu știe fotbal, eu aş vrea să plece Adamescu și Ciofoaia cât mai repede posibil!”