STIRI Liga I “Nu ne mai permitem să pierdem vreun punct pentru că altfel viitorul echipei este sumbru"

Lucian CiofoaiaLucian CiofoaiaAdministartorul special al Oţelului, Lucian Ciofoaia, a acordat un interviu în exclusivitate site-ului regionalpost.ro în care vorbeşte despre startul dezastruos de campionat al echipei noastre, despre antrenorul Michael Weiss, despre parteneriatul cu australienii de la Aspen, dar şi despre viitorul sumbru al echipei în caz de retrogradare. Iată mai jos interviul integral de pe site-ul mai sus menţionat:

Reporter: Oţelul are un început foarte slab de campionat cu un singur punct în 4 etape. V-aţi aşteptat la un asemenea start?
Lucian Ciofoaia: - Nu, nu m-am aşteptat la un asemenea start dezastruos de campionat. Sunt extrem de dezamăgit pentru că am făcut tot ceea ce este omeneşte posibil să rezolvăm problemele de le echipă şi să conturăm un lot de jucători. Sunt total dezamăgit de prestaţia echipei.

Rep: Cum aţi caracteriza jocul echipei?
Lucian Ciofoaia: - Eu mă ocup doar de problemele administrative. Tocmai de aceea am desemnat un staff cu experienţă internaţională pentru a reuşi să avem un start bun de sezon. Staff-ul ştia care este situaţia când a acceptat să lucreze la Oţelul. Ei cunoşteau tot, bugetul, situaţia lotului de jucători, astfel că mă aşteptam să nu ajungem în această situaţie. Întreaga responsabilitate este a echipei tehnice care stabileşte strategia pentru fiecare partidă. Noi aşteptăm rezultate.

Rep: Hans Michael Weiss a fost numit la sugestia lui Aspen Alpine Management?
Lucian Ciofoaia: - Ei l-au propus. Noi am fost în discuţii cu mai mulţi antrenori. Domnul Weiss s-a potrivit cu ceea ce ne doream. Din păcate, rezultatele sunt singurele care contează în fotbal şi nouă ne lipsesc deocamdată aceste rezultate.

Rep: Unele echipe au făcut deja schimbări pe banca tehnică. Este posibil ca în cazul în care rezultatele negative continuă, Hans Michael Weiss să plece?
Lucian Ciofoaia: - Un antrenor este ţinut la o echipă de rezultatele pe care le înregistrează echipa lui şi probabil că dacă aceste rezultate negative vor continua vom lua măsuri. Asta nu înseamnă că există o ameninţare a postului tehnicianului german, dar nici nu putem continua aşa.

Rep: - Aţi avut vreo discuţie cu domnul Burhală?
Lucian Ciofoaia: - Am vorbit telefonic cu domnul Burhală care este plecat din ţară şi va reveni în septembrie. Vom discuta mai multe după ce domnia sa va reveni în ţară.

Rep: - Şi-ar fi dorit antrenorul Oţelului jucători care nu i-au fost aduşi?
Lucian Ciofoaia: - Domnul Weiss şi-a dorit ca orice antrenor cei mai buni jucători, însă noi nu am avut potenţa financiară să-i aducem. Împreună cu dumnealui am transferat jucătorii care s-au pliat pe situaţia financiară de la club.

Rep: - De câte puncte ar avea nevoie Oţelul în următoarele etape?
Lucian Ciofoaia: - De toate punctele. Nu ne mai permitem să pierdem vreun punct în următoarele etape pentru că altfel viitorul echipei este sumbru.

Comentarii   
 •  
 •  

#1 mateuts37 » 18-08-2014 20:51

sa ne **** **** *****
+1

mateuts37

 •  
 •  

#2 granata » 19-08-2014 08:03

Astia debia asteptau un motiv sa inchida "pravalia"..Plecati cu toti!!!..DNA ultima salvare!!
+3

granata

 •  
 •  

#3 cameleon » 19-08-2014 08:25

Esti cam jigodie, domnule Ciofoaia!
Dupa ce ca nu ai bagat nici un ban in transferuri nici bani de salarii nu le dai. Ai inceput sa te iei de oamenii care chiar muncesc. Weiss munceste, asa cum stie si se pricepe si in functie de ce are pe mana. Rusu munceste, cauta jucatori, si chiar a gasit la banii pe care i-ati dat. Vrei sa faca minuni?

Am citit si eu planul ala de reorganizare al Otelului, aveti de platit cateva sute de mii pe semestru, aproape mai nimic!
+1

cameleon

 •  
 •  

#4 romeo » 19-08-2014 09:15

nu cred ca este o idee buna sa incepem sarabanda schimbarilor , poate, weiss va avea un declick si va reusi sa-i refaca fotbalisti !Vina lui este ca nu pare prezent in viata stadionului , tace si din pacate nici nu face!
+1

romeo

 •  
 •  

#5 Issos » 19-08-2014 10:03

Pana sa vorbim de schimbarea antrenorului, eu sper sa nu se puna lacatul pe pravalie.
+1

Issos

 •  
 •  

#6 r3b3lul24 » 19-08-2014 10:39

un mare nesimtit .... si acest Ciofoaia ... era usor de rezolvat problema cu jucatorii extracomunitari ...se platea o taxa la oficiul de emigrari ...acea taxa e anuala ... nu au platit'o cand trebuia si uite asa le-a fost interzis sa aduca extracomunitari .... cred totusi ca acest lucru a fost facut intentionat. Nici campionatul trecut nu stateam pe teancuri de bani si cu toate astea am avut o echipa care daca ar fi ramas in continuare si ar fi fost platita la timp am fi reusit multe performante. Dar cand cineva vine in curtea noastra doar sa faca rau ...ce poti face? Sper ca Adamescu sa stea cel putin vreo 20 de ani acolo unde e acum ,....iar toata averea sa ii fie confiscata :D si sa il vad cand iese de la intuneric cum ii va fi fara nici un ban ....probabil isi va declansa insolventa si apoi falimentul dumnealui.
+1

r3b3lul24

 •  
 •  

#7 Aruon » 19-08-2014 19:44

Staff cu experienta internationala?de unde?experienta din filipine si rwanda?
Cred ca numai antrenorul asta a vrut sa vina la Otelul. In rest toti fug
Asa manageri,asa conducere,asa jucatori,asa echipa...
Amatori cu totii
Ne-au distrus bucuria care ne.o dadea Otelul

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |