STIRI Liga I “Conducerea e de partea mea”

Hans Michael WeissHans Michael WeissOţelul a avut un start dezastruos de campionat, fiind pe ultimul loc după primele 4 etape, deşi nu a întâlnit adversari de speriat, ba chiar se poate spune că a avut parte de un program uşor la debut. Cu toate acestea, antrenorul Michael Weiss a declarat la conferinta de dupa meciul de duminica contra celor de la FC Botosani că nu se puteau realiza mai multe, dat fiind bugetul pus la dispoziţie de conducere.

Tehnicianul german afirmă că a făcut tot ce a putut în condiţiile în care acum o lună echipa nici măcar nu juca fotbal în pregătiri. Neamţul cere timp şi răbdare, deşi în condiţiile în care retrogradează 6 formaţii din Liga I, e greu să mai poţi reveni după un start prost.
La final, Weiss a declarat că nu se panichează şi a mai precizat că cei din conducere sunt alături de el, explicând că directorul executiv Remus Pascu l-a liniştit, fiind mulţumit de munca sa la echipă.

Michael Weiss: „Nu trebuie să intrăm în panică. Asta e ceea ce primim cu un asemenea buget. În urmă cu patru-cinci săptămâni nici nu puteam spune că jucăm fotbal, acum e deja mult mai bine, ne îndreptăm pe drumul cel bun. E adevărat că n-am reuşit să mai punem probleme la poarta adversă după ce am primit golul, echipa a fost afectată. Sunt doar patru meciuri până acum, n-am pierdut cu 6,7-0, au fost jocuri în care puteam obţine mai mult după cum s-a jucat, inclusiv la Dinamo. Miron s-a descurcat bine până la faza eliminării, dar a fost prea motivat şi a avut acea intrare. Nu-s mulţumit că a fost eliminat, vrem să îndreptăm acest aspect. Toți jucătorii care au primit cartonașe roșii în ultimele meciuri vor fi amendați, am căzut cu toții de acord asupra acestui lucru. Nu vreau să scuz totul, dar e o situaţie dificilă. Dacă avem timp şi răbdare, atunci vin şi rezultatele. Nu putem reuşi peste noapte. Ghinionul face parte din joc, dar nu-s panicat. Trebuie să corectăm greşelile. Conducerea e de partea mea, am vorbit zilele trecute cu domnul Remus Pascu şi mi-a zis că-s mulţumiţi de munca depusă de mine.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 dragosh^otelul » 19-08-2014 13:56

acum avem nevoie de un antrenor gen Dorinel care sa intre in ei sa le bage mintile in cap...sau macar un antrenor tanar dornic de performanta...dar Tase nu cred ca mai vine dupa ce a plecat cum a plecat ultima data..Danut Oprea ar fi ok...dar conducere nu cred ca il da afara pe weiss pentru ca ar insemna sa ii plateasca o suma de bani pentru reziliere deci o sa ne mai chinuim asa mult timp...

dragosh^otelul

  •  
  •  

#2 bgd90 » 19-08-2014 15:21

Sunteti de acelasi nivel, foarte slabi, si de asta va sustineti reciproc.
+1

bgd90

  •  
  •  

#3 Aruon » 19-08-2014 20:00

Are o doza de optimism omul asta... :D

Aruon

  •  
  •  

#4 Aruon » 19-08-2014 20:02

Injectata in sange
Daca batem si noi pe cineva o sa zica ca castigam titlul! :D

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |