STIRI Liga I Cristea şi-a cerut scuze faţă de suporteri

Cristian CristeaCristian CristeaDupă partida pierdută de Oţelul cu 1-0, pe propriul teren, în faţa celor de la FC Botoşani, atmosfera dintre suporterii de al Peluza Nord şi jucătorii echipei a fost destul de tensionată. Fanii i-au reproşat atacantului Cristea faptul că nu se implică în joc şi că a ratat cu seninătate o ocazie colosală, iar jucătorul a avut o răbufnire care nu îşi avea locul, fiind taxat imediat de suporteri. După acest moment, atacantul a ţinut să-şi ceară scuze prin intermediul paginii oficiale de facebook a clubului. Iată ce a declarat Cristea:   

"Suporteri ai echipei Oţelul Galaţi,
Chiar dacă rezultatele din aceste prime patru etape nu sunt satisfăcătoare, voi aţi rămas demni, uniţi, cu bucurie şi iubire pentru echipă.
Prezint scuze public şi regret sincer reacţia pe care am avut-o faţă de cuvintele spuse la nervi şi la supărare de unii suporteri la finalul meciului de duminică.
Cu respect,
Cristian Cristea"

Michael Weiss: “Cristea a dovedit că e peste nivelul de acum trei-patru săptămâni, a făcut un joc bun, n-are viteză, dar compensează prin inteligenţă. A ajuns să aibă câteva finalizări, ceea ce i-a lipsit la meciurile precedente. A muncit foarte bine, a dat totul pentru a ajunge la un anumit nivel.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 gedo » 20-08-2014 13:15

Salutare!
Stie cineva ce se se intampla cu managementul Otelului pentru ca Lucian Ciofoaia tocmai a plecat de la Nova Grup si de cateva zile este manager general la STRATUS Invest Capital? Mai are vreo functie la Otelul? Daca vreti sa verificati intrati pe contul lui de Linkedin (Lucian Ciofoaia).

gedo

Login sau crează cont pentru a comenta              |