STIRI Liga I Bârlădeanu dă probe la Oţelul

Barladeanu in duel cu Popescu (FOTO Marian Brailescu)Barladeanu in duel cu Popescu (FOTO Marian Brailescu)Suporterii care au venit ieri la partida amicală dintre prima echipă a Oţelului şi satelit au fost miraţi să-l vadă la lucru pe talentatul jucător gălăţean George Bârlădeanu, aflat surprinzător în lotul celor de la Oţelul II.

Spunem surprinzător, deoarece fotbalistul are 26 de ani, spre deosebire de colegii săi de la satelit, care (cu mici excepţii) au vârste sub 19 ani. Revenind la Bârlădeanu, acesta a jucat la Oţelul II şi a făcut-o chiar bine, stând la originea golului doi, marcat de Mişelăricu în proprie poartă. Mijlocaşul, care poată juca şi pe postul de aripă, se pregăteşte de două săptămâni cu Oţelul, el jucând şi într-un amical al satelitului la Brăila contra CF-ului.

George Daniel Bârlădeanu s-a născut la Galaţi în 1988 şi şi-a început cariera promiţătoare la Dunărea pentru care a jucat de 37 de ori marcând 5 goluri între 2004 şi 2008. Talentul mijlocaşului dreapta de 1,80m a fost remarcat de Unirea Urziceni, echipă ce avea să devină campioană a României cu el în lot în 2009! Bârlădeanu a jucat pentru formaţia antrenată de Dan Petrescu în doar două rânduri, dar s-a ales cu o medalie de campion, ceea ce nu e puţin lucru. Imediat după titlul cucerit este remarcat de fostul antrenor al Oţelului, Petre Grigoraş, care abia plecase de la Galaţi, şi prinde un transfer la Politehnica Iaşi, noua destinaţie a tehnicianului. În ciuda unui sezon reuşit în Liga I al jucătorului, în care a evoluat de 15 ori, o dată chiar împotriva Oţelului, noua sa formaţie retrogradează, iar de aici i se trag toate problemele viitoare. Poli Iaşi se desfiinţează, iar jucătorul gălăţean cotat la 300.000 de euro la acea oră este trecut la bunuri fixe şi pus sub sechestru de către Fisc! Ajunge apoi la Brazi pe filiera Radu Călin, odată cu un alt gălăţean, Ciprian Milea. Nu stă prea mult nici aici şi se întoarce la echipa care l-a format, Dunărea, în 2011. Joacă în 34 de partide şi marchează de două ori în două sezoane, iar în 2012 se mută la Farul Constanţa, tot în Liga a II-a. Nu înscrie însă niciun gol în cele 12 meciuri disputate pentru marinari, aşa că revine la Dunărea, echipă care însă s-a desfiinţat în vara acestii an, motiv pentru care ajunge la Oţelul II sub comanda lui Sorin Haraga.

Rămâne de văzut dacă fotbalistul de 26 de ani va prinde un transfer la Oţelul, fiind clar că talentul său îl poate aduce la prima echipă, el fiind în urmă cu pregătirea fizică şi din acest motiv pregătindu-se deocamdată cu satelitul.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 florinel97 » 22-08-2014 19:57

Vlad,la poza mai trebuie sa pui un "r" la numele lui Alessio(Marian Brailescu).
+1

florinel97

  •  
  •  

#2 Dregan » 22-08-2014 22:21

Citez pe florinel97:
Vlad,la poza mai trebuie sa pui un "r" la numele lui Alessio(Marian Brailescu).

Rezolvat :-)

Dregan

Login sau crează cont pentru a comenta              |