STIRI Liga I “Viitorii acţionari sunt dezamăgiţi de rezultatele echipei”

Pascu a vorbit de noi investitori, dar nu i-a nominalizatPascu a vorbit de noi investitori, dar nu i-a nominalizatDirectorul executiv al Oţelului, Remus Pascu, a adus în discuţie subiecte foarte interesante la conferinţa de presă care a avut loc astăzi la stadionul Oţelul. Acesta a afirmat că există deja alţi investitori interesaţi de cumpărarea echipei noastre, iar negocierile cu aceştia sunt destul de avansate.

Pascu a dat şi un termen, pentru finalizarea negocierilor cu noii acţionari şi anume returul campionatului, dar a ţinut să precizeze că posibilii finanţatori sunt deocamdată dezamăgiţi de rezultatele din acest an ale echipei. Directorul executiv a declarat că firma australiană Aspen încă acordă consultanţă Oţelului, dar a explicat că nu ştie cât timp se va mai întâmpla acest lucru.

Remus Pascu: “Oţelul ar trebui să arate la Iaşi o schimbare de atitudine care să se vadă inclusiv pe teren, o motivaţie în plus şi un joc consistent. Nu ascundem faptul că suntem profund dezamăgiţi. Nu neapărat de rezultate, eram conştienţi că nu se pot face minuni. Lipsa de valoare a jucătorilor, chiar dacă eu nu cred că există aşa ceva, poate fi compensată cu disciplină şi ambiţie, aşa cum era la Dorinel Munteanu. Nu putem să mergem cu ochii închişi în fântână. Putem apela şi la schimbări. Suntem dezamăgiţi, poate e şi vina noastră. Vom încerca să luăm toate măsurile reale şi oportune pentru ca băieţii să arate că vor şi pot să rămână în Liga I. Noi i-am acordat toată încrederea antrenorului Weiss, am avut discuţii constructive. E un om profesionist, care ştie multe despre fotbal. Cerem însă mai multă implicare! Nimeni nu a blamat scorul sau faptul că s-a pierdut un meci, ci modul în care au fost pierdute punctele. Dubiile, incertitudinea există în toată societatea românească, nu doar la Oţelul. Până acum salariile s-au plătit la zi şi am pierdut în mod jalnic chiar şi cu salariile la zi. Acum suntem în întârziere cu 10-11 zile la salariul pe această lună, plus alte restanţe faţă de jucătorii mai vechi. Domnul Weiss şi-a luat salariul. Mereu sunt probleme, dar nu suntem singura echipă în această situaţie. E din ce în ce mai greu în Liga I. Noi nu putem trăi doar din drepturile TV. Sunt probleme pe care încercăm să le rezolvăm. Oţelul nu intenţionează să se retragă din competiţie. În afară de echipa mare, toate celelate echipe sunt înscrise în competiţii. Da, încă mai există relaţia de colaborare cu firma din Australia în privinţa consultanţei  în activitatea noastră sau sfaturi privind managementul. DE ACUM ÎNCOLO VOM VEDEA DACĂ VOM MAI MIZA PE FIRMA AUSTRALIANĂ. Deplasarea la Iaşi se va face cu autocarul, dar nu cu al nostru pentru că este defect. Echipa va face deplasarea cu o zi înainte de meci. Negocierile cu noii investitori sunt într-o fază în care deja se discută despre documente referitoare la vânzarea clubului. Am trecut de stadiul de simple discuţii, dar trebuie precizat că viitorii acţionari sunt dezamăgiţi de rezultatele echipei. Tocmai de aceea am cerut mai multă determinare jucătorilor şi antrenorilor. Repet, negocierile sunt într-un stadiu destul de avansat. Sperăm ca returul campionatului să prindă Oţelul cu noi acţionari. Despre activitatea profesionistă a d-lui Ciofoaia ar fi mai bine să discutaţi direct cu el. El e administratoirul special, el are ultimul cuvânt la club. Nu e reală suma de 5 milioane de euro cum se spune că s-ar fi asigurat clubul la Astra Asigurări. Oţelul nu are asigurări doar pentru jucători, asigurăm şi bazele sportive, manifestările, etc. Toţi jucătorii care au suferit acidentări au fost trataţi cum trebuie. Costurile medicale sunt semnificative la Oţelul. O parte din bani e asigurată de firmă. Intrarea în insolvenţă s-a datorat faptului că un furnizor din Galaţi a cerut insolvenţa noastră.” 

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Ciprica » 22-08-2014 12:39

Asta isi bate joc de noi, asta e evident

1. prin politica lor de rahat sunt direct responsabili de rezultatele echipei.
2. Niciun investitor SERIOS nu poate fi dezamagit de rezultatele unei echipe dupa 4 meciuri. Dar asta nu are de unde sa stie ce e ala un investitor serios, pana la urma e unu`dintre cei care au venit la furat aici.
3. "lipsa de valoare desi eu nu cred ca exista asa ceva"???????????????? Asta a vazut vreodata un meci de fotbal? Adica diferenta dintre Messi si Popadiuc e ca Messi e mai ambitios???????
+3

Ciprica

 •  
 •  

#2 bigsorin » 22-08-2014 13:06

sa vina odata sa bage bani si sa ia campionatul sa castige din liga si drepturi tv 25 milione de euro acum mai usor ca niciodata se poate castiga campionatul toti sunt praf
+2

bigsorin

 •  
 •  

#3 romeo » 22-08-2014 13:27

Gata , o luam pe urmele rapidului , astia nu vor mai plati nimic si ii vor amagi pe jucatori cu faptul ca vine nu stiu ce investitor ....este o scuza si atat...nu cred nimic , asa cum nu cred ca vom veni cu vreun punct de la Iasi.
−1

romeo

 •  
 •  

#4 Bada » 22-08-2014 13:43

Se discuta o laie. Astia de la Astra ne sunt datori cu 15 milioane, nu cred ca dau ei echipa cuiva ca dupa aia sa vina sa-i traga de mana, mai ales pentru contractul de sponsorizare, care, presupun eu, continea OBLIGATII si din partea lor, nu doar a clubului.
+1

Bada

 •  
 •  

#5 ADYtza74 » 22-08-2014 14:23

Noii investitori or fi tot raketzi de peste Prut? Sau o fi stiind primarele care este Stan ceva si nu ne zice?
+1

ADYtza74

 •  
 •  

#6 Eduard Ghintuiala » 22-08-2014 15:24

Incredibil cita incompetenta, lipsa de profesionalism si toate cele la individul asta!!!
Si pe deasupra si mitoman!

Eduard Ghintuiala

 •  
 •  

#7 Krebss1964 » 22-08-2014 16:28

Nu am cunostinta despre presupusii investitori mentionati in conferinta de presa, insa un lucru este cert: vor gasi o epava a ceea ce putea fi nu cu mult timp in urma ceva sanatos in orasul Galati, iar aici ma refer la tot ce poate inconjura un club de fotbal modern in zilele noastre (management pe plus, marketing de calitate, infrastructura puternica, pepiniera solida s.a.m.d).
Da, putea fi ceva sanatos pentru ca acea campioana era ca un copil aflat in fasa care a fost dat in grija voastra. Iar voi "dragi" investitori,v-ati batut joc de el, l-ati ciugulit de toate organele precum niste vulturi infometati, iar acum, cand ati ajuns la oase si v-ati potolit pofta, plecati. V-ati batut joc de o echipa de fotbal, de un oras intreg! Ne-ati furat "dragul" de a mai veni la stadion, ati incercat prin orice mijloace sa ne indepartati de poate ultima bucurie care ne-a mai ramas in acest oras falimentar. Insa lucrurile nu vor ramane asa. Indiferent de cati bani aveti in conturi, veti avea soarta lui Patriciu. Noi, cei care am fost, suntem si vom fi alaturi de echipa, cu greutatile pe care le intampinam zi de zi, ceas de ceas, indiferent de liga in care se va afla clubul nostru iubit, vom ramane alaturi de el.
Iar cand veti pleca, nici macar nu vi se va atribui vorba "De morti, numai de bine" , pentru ca nici macar nu veti fi pomeniti.
Otelul va rezista. Otelul NU moare!

Krebss1964

 •  
 •  

#8 Aruon » 22-08-2014 16:46

Orice investitor va veni va fi mai bun si mai serios cred decat astia de la TNG..
Daca e adevarat,vanzarea clubului e o veste buna..ca scapam de TNG..cea mai mare bucurie..fiind astia niste tepari,hoti si amatori de fotbal
+1

Aruon

 •  
 •  

#9 Damian » 23-08-2014 14:25

Jucatorii fiind neplatiti de luni bune e normal ca rezultatele sa fie proaste. La ce s-ar fi asteptat noii investitori? :o
Ma intreb daca noii actionari ar putea munci in conditiile actuale ale jucatorilor, neplatiti cu lunile.
+1

Damian

Login sau crează cont pentru a comenta              |