STIRI Liga I “Actualii acționari nu doresc să facă profit din vânzarea clubului Oțelul”

Lucian CiofoaiaLucian CiofoaiaInvitat prin intermediul telefonului la Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, administratorul special al FC Oțelul Galaţi, Lucian Ciofoaia, a declarat că actualii acționari ai clubului, cei de la TNG, nu doresc să obțină profit din vânzarea clubului:

“Clubul Oțelul nu se vinde, se preia. Ne dorim ca cineva să preia clubul așa cum este el. Actualii acționari nu doresc să facă profit din vânzarea clubului. Până nu se finalizează nu pot să dezvălui numele viitorilor acționari, dar vă promit când situația se va rezolva că voi face o conferință de presă.”

Despre variantele vehiculate de presă referitoare la posibilii viitori acționari, cât și despre posibila implicare a primarului Marius Stan, Lucian Ciofoaia a spus: “Nu știu cine este Ștefan Mărginean. Suntem în discuții cu mai mulți oameni, nu cunosc dacă cei care doresc să preia Oțelul sunt susținuți de municipalitate. Din ce știu domnul Marius Stan nu a dorit să participe la aceste discuții, la o astfel de colaborare.”

Legat de șansele de schimbare a acționariatului, Lucian Ciofoaia a declarat: “Nu este vorba de optimism, trebuie să se întâmple schimbarea acționariatului, eu îmi doresc ca asta să se întâmple foarte repede, deoarece acest lucru ar însemna rezolvarea problemelor.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Arkan » 23-08-2014 21:11

Stimate domnule Ciofoaia, ma bucur sa aud asta!

Faptul ca, dupa ce si-au asigurat jucatorii si clubul pe vreo 5-6 milioane de euro, bani lichizi in contul clublui (pe reteta clasica de devalizare: mut banii de la o firma la alta, iar pe cea capusata o vand unui boschetar sau o bag in faliment), dupa ce s-au inscris la masa credala constatand datorii de vreo 4 milioane de euro (aceleiasi firme careia i s-a platit polita de asigurare anterior mentionata) si, gratie unui judecator...nu zic cum, o sa ne spuna justitia, te-a instalat pe dumneata in postul de administrator, ei bine, dupa toate astea, actionarii nu vor sa faca profit din vanzarea clubului...

...ma face sa ma simt MUUUULT MAI BINE sa aud asta, mai ales din partea unui tip de toata increderea, ca dumneata!
+4

Arkan

  •  
  •  

#2 Lost » 23-08-2014 21:21

Am ascultat emisiunea azi cand era acest Ciofoie la telefon si pot sa zic ca saracul de el se incurca in minciuni, cel putin asta e parerea mea.

Cea mai tare a fost cu jucatorii care nu pot fi adusi la echipa din problema cu nationalitate(am uitat cum ii zice).
+4

Lost

Login sau crează cont pentru a comenta              |