STIRI Liga I “Şi ei au fost în situaţia asta”

Hans Michael Weiss despre Eintrach BraunschweigHans Michael Weiss despre Eintrach BraunschweigCu doar un punct obţinut în primele patru partide, antrenorul Hans Michael Weiss declară că echipa pe care o conduce dă semne de revenire şi roagă suporterii să nu intre în panică. El a pregătit şi un exemplu din Germania, acolo unde Eintracht Braunschweig avea anul trecut doar 3 puncte în primele 10 etape din Bundesliga.

Ciudat este însă că exemplul antrenorului neamţ nu stă deloc în picioare, deoarece formaţia respectivă a retrogradat la finalul sezonului chiar de pe ultimul loc, bătându-se totuşi pânâ la final pentru evitarea retrogradării.
Tehnicianul neamţ s-a plâns din nou de faptul că bugetul echipei este unul foarte mic şi spune că e dificil să realizezi lucruri măreţe în asemenea condiţii, dar precizează că se vede un progres în rândul elevilor săi faţă de acum o lună de zile.

Michael Weiss: “Am obţinut doar un punct în 4 partide, ceea ce nu ne poate satisface, dar semnele unei reveniri sunt evidente. Nu trebuie să intrăm în panică. Vă dau un exemplu din Germania: Eintracht Braunschweig avea în sezonul trecut 3 puncte după 10 meciuri. Nimeni nu a intrat în panică, au lucrat, au dat totul pe teren şi au fost cât pe ce să se salveze. Echipa a retrogradat, dar va promova mai mult ca sigur sezonul următor. Se vede la antrenamente că jucătorii au crescut mult din punct de vedere al condiţiei fizice faţă de acum o lună. Noi avem o echipă cu jucători adunaţi de peste tot. Avem un buget foarte mic şi trebuie să ne încadrăm în cheltuielile fixate. Este foarte dificil să realizezi lucruri importante în aceste condiţii.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 schillaci » 24-08-2014 10:35

Noi am fost intr-o situatie si mai dificila ( decat in momentul de fata ), 9 puncte dupa turul campionatului. Cu doua amendamente :
1.Cu situatia de acum va fi foarte dificil sa facem macar 9 puncte in turul acesta
2. In returul acelui campionat conducerea chiar a vrut salvarea acestui club, acum nici macar nu cred ca se vrea asa ceva.

schillaci

 •  
 •  

#2 r3b3lul24 » 24-08-2014 11:10

As vrea sa cred ca vom vedea o minune in retur si vom ramane in Liga 1 in continuare ...

Insa e greu de crezut ca vom reusi asta cu actuala conducere . Daca intr-adevar se fac demersurile pentru ca cineva sa preia acest club e de bine si chiar daca peroada de transferuri se termina in curand ....poate in retur vom schimba din nou intreaga echipa si vom face o figura frumoasa pentru a ramane in Liga 1 , acolo unde multe echipe nu ne vor , chiar daca nu au curajul sa ne zica asta in fata.
+2

r3b3lul24

 •  
 •  

#3 Delpiero » 24-08-2014 13:50

asta e singurul neamt prost din istorie..da exemplu o echipa care a retrogradat asa ceva n am mai vazut niciodata..orice echipa care termina pe loc retrogradabil la sfarsit de an sau de tur e clar ca in retur lupta mai mult sa scape...nu vad diferenta intre exemplu dat de neamt si corona brasov .
Si sa nu uitam..daca facem 9 pct in tur...eu zic sa nu ne mai prezentam la retur....pana acum picau 4 echipe...acum is 6...si din ce vad eu nu este nicio echipa sub otelul ca valoare...oricum am luao si cat de optimisti am fi
−1

Delpiero

 •  
 •  

#4 Viorel Craciun » 24-08-2014 13:50

Citez pe schillaci:
Noi am fost intr-o situatie si mai dificila ( decat in momentul de fata ), 9 puncte dupa turul campionatului. Cu doua amendamente :
1.Cu situatia de acum va fi foarte dificil sa facem macar 9 puncte in turul acesta
2. In returul acelui campionat conducerea chiar a vrut salvarea acestui club, acum nici macar nu cred ca se vrea asa ceva.

pune si punctul 3 : atunci nu retrogradau la sfarsitul campionatului 6 ( sase ) echipe ...
−1

Viorel Craciun

 •  
 •  

#5 Aruon » 24-08-2014 14:38

Eu zic sa ne bucuram de fotbal atat cat mai avem timp ca e posibil din pacate sa nu ne mai putem bucura in Galati de acest fenomen..
Haideti sa traim clipele de fotbal.Forza Otelul!
+2

Aruon

 •  
 •  

#6 mj » 24-08-2014 17:40

Amatorule du-te frate și lasa-ne. Nu faci nici măcar un sfert din Lienen un adevărat neamț, antrenor profesionist. Ești un amator trecut în curtea noastră și nimeni peste ani și ani nu își va aduce aminte de marele Weiss. Nu îți pui amprenta și nu aduci nimic bun.

mj

 •  
 •  

#7 Lost » 24-08-2014 18:35

Am avut putina incredere in acest Weiss la inceput, dar acuma mi-am pierdut orice speranta, principalul motiv este acela ca in cele 2 partide care le-am avut pe teren propriu a stat 70-80% din timp pe un scaun fara sa se ridice si asta imi indica faptul ca e un amator de prima clasa.

Lost

Login sau crează cont pentru a comenta              |