STIRI Liga I Miron şi Cojoc sunt suspendaţi

Samoel CojocSamoel CojocOţelul joacă luni, de la ora 18.30, în deplasare la CSMS Iaşi, iar staff-ul tehnic întâmpină în continuare probleme de lot. Samoel Cojoc este suspendat, el ispăşindu-şi ultima dintre cele trei etape de stat pe bară. În schimb avem o nouă pedeapsă pentru cartonaş roşu, George Andrei Miron urmând să rămână în tribună timp de două runde, după eliminarea directă din meciul cu FC Botoşani.

De asemenea, fundaşul central a primit şi o amendă de 3000 de lei din partea LPF. Mai mult, clubul Oţelul a anunţat prin vocea antrenorului Michael Weiss că jucătorii care încasează cartonaşe roşii vor fi penalizaţi financiar la nivel intern. Acestă măsură survine în urma faptului că în ultimele 3 etape, Oţelul a avut 5 oameni eliminaţi!
Revenind la lot, echipa noastră şi-a rezolvat abia înaintea etapei a 5-a criza portarilor. În acest moment, Hotoboc, Plopeanu, Abraham şi Vlasie sunt valizi din toate punctele de vedere, cele mai mari şanse de a fi titular la Iaşi avându-le primul din listă.
Marcel Avidc este incert, el ieşind accidentat la partida cu FC Botoşani şi rămâne de văzut dacă mijlocaşul poate juca la Iaşi. La capitolul reveniri îl avem pe Lucian Murgoci, care şi-a ispăşit etapa de suspendare după eliminarea de la Braşov.
Benjamin Onwachi nu mai face parte din lotul formaţiei noastre şi trebuie precizat că administratorul special Lucian Ciofoaia a anunţat că jucătorul de culoare nu şi-a mai dorit să rămână la Oţelul, precizând totodată că nu era o problemă faptul că fotbalistul era  extracomunitar, aşa cum anunţase şeful departamentului de scouting, Andrei Rusu.  

Michael Weiss: „Toți jucătorii care au primit cartonașe roșii în ultimele meciuri vor fi amendați, am căzut cu toții de acord asupra acestui lucru.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 otzelarul » 24-08-2014 14:45

Florin Lovin a semnat cu Concordia Chiajna :sad:

PS : care mai este situatia lui Ciprian Milea ? (pe transfermarkt apare ca este in lotul echipei noastre)
+1

otzelarul

  •  
  •  

#2 Dregan » 24-08-2014 15:03

Citez pe otzelarul:
Florin Lovin a semnat cu Concordia Chiajna :sad:

PS : care mai este situatia lui Ciprian Milea ? (pe transfermarkt apare ca este in lotul echipei noastre)

Milea apartine din cate stiu eu de Fortuna Campina. E adevarat ca e meci de meci in tribuna la Otelul... Are restante de luat de la club, dar nu cred ca mai apartine de Otelul.

Dregan

  •  
  •  

#3 r3b3lul24 » 24-08-2014 15:26

Ii amendeaza degeaba ...clubul va primi banii , asa cum isi primesc si jucatorii salariile ...deci vor fi cu siguranta restante si la amenzi :))

r3b3lul24

  •  
  •  

#4 Aruon » 24-08-2014 15:31

L-am pierdut si pe Benjamin..
Pacat.Pierdem sperante si castigam amatori.

Aruon

  •  
  •  

#5 Hagi » 24-08-2014 23:16

Chipirliu continuă la Fortuna: ”Am semnat cu acest copil minune”

După o vară cu multe incertitudini, Bogdan Chipirliu a semnat sâmbătă cu Fortuna Poiana Câmpina, echipă la care fusese "detaşat" şi în campionatul trecut de către echipa sa, Oţelul Galaţi. Situaţia sa contractuală faţă de gruparea gălăţeană a fost destul de incertă, ceea ce nu i-a permis să se alăture cu mai mult timp în urmă formaţiei antrenate de Florin Stăncioiu.

"Astăzi am semnat cu acest copil minune, Bogdan Chipirliu, iar compartimentul nostru de atac este unul solid acum", a declarat Hacic Garabet, oficial al Fortunei la o emisiune la Sport Total FM.

De întoarcerea lui Chipirliu la Fortuna s-a bucurat şi antrenorul Florin Stăncioiu, care declara mai în glumă mai în serios că "toată vara l-am aşteptat pe Chipirliu" şi a mai adăugat "este un jucător important, mă bucur că ni s-a alăturat şi am mare încredere că va repeta jocul bun din sezonul precedent".

În returul şi play-off-ul trecutei ediţii de campionat, Chipirliu a înscris 14 din cele 41 de goluri ale Fortunei, pentru care a evoluat 1094 minute.

Chiar ma bucur pentru el ca o sa aiba meciuri in picioare la Campina si va creste in valoare in urmatorii ani.

Hagi

Login sau crează cont pentru a comenta              |