STIRI Liga I Adversarii vorbesc frumos de Oţelul

sursa foto: facebook oficial Otelul Galatisursa foto: facebook oficial Otelul GalatiCa şi după meciul cu Chiajna când antrenorul Marius Şumudică deplângea soarta Oţelului, un alt adversar care ne-a învins recent, Leo Grozavu, tehnicianul celor de la FC Botoşani, a afirmat că suporterii gălăţeni nu ar trebui să fie dezamăgiţi având în vedere prin ce transformări a tecut lotul roş-alb-albastru în vară.

Acesta a menţionat că Oţelul are câţiva jucători de perspectivă şi aceştia nu joacă chiar atât de slab cum crede toată lumea. Bineînţeles aceste precizări ale adversarilor vin după ce echipele acestora s-au impus deja la Galaţi...

Leo Grozavu (antrenor FC Botosani): “Au trecut abia 4 etape şi nu am văzut toate echipele la lucru. Oţelul nu a făcut o partidă slabă contra noastră. Chiar pot să spun că dacă gazdele ar fi fructificat ocazia uriaşă pe care au avut-o la 0-0, alta ar fi fost poate istoria acestui meci. Am avut şansa, dar acesta este fotbalul. Noi trecem printr-o perioadă bună chiar dacă astăzi ne-am impus mai greu decât am crezut iniţial. Suporterii Oţelului nu trebuie să fie dezamăgiţi pentru că echipa dumneavoastră a trecut asta vară prin multe transformări, pregătirea a început mai târziu şi era normal ca începutul să fie dificil. Eu spun că în lotul Oţelului se găsesc câţiva jucători care au o perspectivă frumoasă. Băieţii au nevoie de încurajări pentru că la bine toată lumea este alături de echipă. Lupta pentru evitarea retrogradării va fi cruntă. Dacă în alţi ani turul de campionat era ca o trecere spre retur de data aceasta aproape toate echipele au început mult mai motivate şi mult mai atente. Punctele se pierd mai uşor pentru că sunt multe egaluri, echipele îşi vând acum scump pielea. Asta nu înseamnă că nivelul valoric este foarte ridicat.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 24-08-2014 20:55

Sunt curios,daca le bateam pe Chiajna si Botosani,antrenorii lor mai vorbeau asa frumos oare? :roll:
+1

Aruon

  •  
  •  

#2 romeo » 25-08-2014 07:13

Nu mai facem parte din calculele lor , acum retrogradeaza 5 echipe , a 6a se stie deja dupa 4 etape ...sper sa fie de bun augur si sa incepem si noi sa castigam , pana nu se prind astia ca noi chiar avem echipa :-)
+1

romeo

  •  
  •  

#3 Lost » 25-08-2014 10:54

Mai era un lache in studio la looktv care deja o dadea retrogradata pe otelul dupa 4 etape, frustrat. :-x
+1

Lost

  •  
  •  

#4 Tudor » 25-08-2014 16:33

Citez pe Lost:
Mai era un lache in studio la looktv care deja o dadea retrogradata pe otelul dupa 4 etape, frustrat. :-x

Acum nu stiu ce sa zic...sunt suporteri ai Otelului care sunt deja resemnati si spun ca vom retrograda...ce sa le ceri altora?
+1

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |