STIRI Liga I Chipirliu s-a întors la Fortuna

Bogdan Chipirliu Bogdan Chipirliu În plină criză de valoare în atac, Oţelul l-a trimis pe Bogdan Chipirliu la Fortuna Câmpina, acolo unde evoluase ca împrumut şi în sezonul trecut. Atacantul care a dat probe şi la Dinamo la începutul lunii, nu a fost dorit în lotul pregătit de Michael Weiss şi a  revenit la formaţia pe care a ajutat-o să promoveze în Liga II-a. Chipirliu s-a pregătit o scurtă perioadă şi cu Oţelul în această vară, el aparţinând clubului nostru şi a jucat şi într-un amical cu CF Brăila, dar până la urmă a fost lăsat să se întoarcă la Câmpina, conducătorii de acolo frecându-şi mâinile de bucurie la primirea veştii că le revine “copilul minune”, aşa cum îl numesc.
Bogdan Remus Chipirliu aparţine Oţelului, dar a fost împrumutat în ultima vreme la Câmpina. El a înscris nu mai puţin de 10 goluri în 8 meciuri de play-off, ducându-şi formaţia, pe Fortuna, în Liga a II-a, pe ultima sută de metri! Bogdan Chipirliu poate evolua ca aripă, atât pe banda stângă, cât şi pe partea dreaptă a terenului. El a debutat în 2012 la Oţelul, la un meci cu Gaz Metan Mediaş, când a prins finalul de joc. A mai evoluat timp de 10 minute şi la o înfrângere cu Dinamo din acelaşi an, plus câteva prezenţe în meciurile amicale ale primei echipe. Vârful de atac a ajuns în atenţia antrenorului de atunci, Viorel Tănase, după ce a avut un început de sezon foarte bun la “satelit”, fiind golgeterul echipei a II-a.

Hacic Garabet (oficial Fortuna Câmpina): "Astăzi am semnat cu acest copil minune, Bogdan Chipirliu, iar compartimentul nostru de atac este unul solid acum."

Florin Stăncioiu (antrenor Fortuna Câmpina): “Toată vara l-am aşteptat pe Chipirliu. Este un jucător important, mă bucur că ni s-a alăturat şi am mare încredere că va repeta jocul bun din sezonul precedent.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Lost » 25-08-2014 10:56

hmm, daca era asa bun era de mult la prima echipa.
+1

Lost

Login sau crează cont pentru a comenta              |