STIRI Liga I Weiss: „Până la urmă a ieşit bine”

Michael WeissMichael WeissAntrenorul german Michael Weiss s-a declarat mulţumit cu punctul obţinut la Iaşi, pe terenul nou promovatei CSMS. Partida s-a încheiat 0-0, cu multe intervenţii salvatoare ale portarului Plopeanu, dar şi cu câteva ocazii mari ratate de gălăţeni în finalul jocului. Weiss n-a avut la dispoziţie şapte jucători care au absentat din diverse motive.
"Vreau să-i felicit pe jucători pentru prestaţia din această seară. În condiţiile în care am avut cinci-şase absenţi, am fost nevoit să aduc jucători tineri de la echipa a doua. Echipa gazdă a pus presiune pe noi, şi-a creat câteva ocazii, dar până la urmă a ieşit bine pentru noi. Noi avem mulţi jucători tineri, care sperăm să crească prin aceste jocuri, însă dacă nu vom reuşi să rezolvăm problema financiară, ne va fi dificil sau aproape imposibil să rămânem în prima ligă", a spus Weiss.

Oţelul ocupă ultimul loc în clasament cu doar două puncte acumulate în cinci etape. Runda următoare gălăţenii vor juca pe teren propriu împotriva Rapidului.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 26-08-2014 15:54

In ritmul asta facem vreo 10-12 p in tot turul..
Otelul nu mai stie ce inseamna victoria si asta e grav!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |