STIRI Liga I Ciofoaia: „Cu banii din drepturile TV nu se poate întreţine o echipă”

Lucian CiofoaiaLucian CiofoaiaLa Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, administratorul special al FC Oțelul, Lucian Ciofoaia, a făcut o scurtă radiografie a situației financiare a clubului:

”Sunt probleme financiare la Oțelul, la unii jucători sunt întârzieri, unii sunt plătiți chiar în avans! S-au primit o parte din banii aferenți drepturilor de televizare, știți foarte bine că ne confruntăm cu probleme, suntem în insolvență. Cu banii din drepturile TV nu se poate întreține o echipă, acei bani acoperă 50% din cheltuieli. Deocamdată nu avem cealaltă jumătate, suntem în discuții cu posibili investitori care să preia clubul.”

Administratorul special Lucian Ciofoaia, a negat variantă vehiculată de presă cum că Oțelul ar fi plătit cinci milioane de euro pe asigurări celor de la Astra Asigurări: ”Nu știu de unde au apărut aceste cifre, nu au fost aceste sume. Noi suntem obligați la licențiere să avem asigurări, jucătorii au fost asigurați la Astra dar nu pe aceste sume, pot dovedi. La un moment dat voi face o conferință de presă. Suma este foarte departe de adevăr. Acea sumă reprezenta 90% din bugetul Oțelului. În sezonul 2012-2013 bugetul clubului a fost în jur de șapte milioane de euro, nu am fi avut posibilitatea să cheltuim 90% din buget pe asigurări. În primul rând de când am venit eu, Oțelul nu a avut niciodată acea sumă în cont”.

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 26-08-2014 16:00

Sa dea Domnul sa plecati odata de la carma Otelului si asa nu ati facut nimic ptr echipa..amatorilor,hotilor si teparilor de la TNG si comp.
+2

Aruon

  •  
  •  

#2 Myhay20 » 27-08-2014 06:20

"În sezonul 2012-2013 bugetul clubului a fost în jur de șapte milioane de euro, nu am fi avut posibilitatea să cheltuim 90% din buget pe asigurări. În primul rând de când am venit eu, Oțelul nu a avut niciodată acea sumă în cont”.


Se contrazic in declaratii, acum spune ca in 2012-2013 erau 7 milioane desi Pascu spunea mai demult ca TNG-ul nu a preluat echipa cu acea suma in cont!
In al doilea rand cand au venit la echipa spuneau ca TNG va finanta echipa cu 10 mil E in 5 ani! Pai cu 2 mil pe an plus drepturile TV se duce usor la un 3,5 mil iar daca mai vand 1/2 jucatori aveam buget lejer pentru liga 1.

Ce s-a schimbat?
+1

Myhay20

Login sau crează cont pentru a comenta              |