STIRI Liga I Declaraţiile lui Grahovac despre situaţia de la Oţelul

Branko GrahovacBranko GrahovacLa finalul partidei CSMS Iaşi – Oţelul, scor 0-0, portarul formaţiei gazdă, Branko Grahovac a vorbit la Digi24 despre situaţia de la gruparea roş-alb-albastră, cu care a câştigat campionatul şi Supercupa în 2011.

Branko Grahovac: „Un meci foarte special pentru mine. Echipa Oţelul Galaţi e fosta echipă a mea, am câştigat cu Oţelul tot ce a câştigat în istorie, dar eu sunt profesionist. Am început azi meciul cu echipa mea, CSMS Iaşi, mă bucur că nu am primit gol, dar preocuparea noastră erau trei puncte, trei puncte de aur. Nu am reuşit să câştigăm. Eu zic că e vorba de noroc, am avut multe ocazii astăzi şi colegul meu din poarta cealaltă e omul meciului. El a câştigat un punct pentru echipa lui.

Sufletul meu şi inima mea ţin cu Oţelul. Fiecare are o echipă cu care ţine, eu ţin cu Oţelul. Eu am câştigat în viaţa mea, în cariera mea... tot ce am câştigam am câştigat cu Oţelul şi sigur că e în sufletul meu şi în inima mea.

Ştiu toată situaţia. E colegul meu Enes Sipovici cu care vorbesc mereu şi ştiu toată situaţia. Îmi pare rău sincer. Eu sper ca Oţelul să stea cu ambele picioare pe pământ. În acest an sau anul viitor să vină un investitor care să bage bani la club. Sper ca, cât mai repede, să plece actuala conducere. Nu conducerea, ci patronii, Adamescu, Ciofoaia să plece de la Oţelul. Ăştia sunt oameni care au făcut nebunie la Fotbal Club Oţelul. Toată lumea ştie câţi bani am câştigat din Liga Campionilor. Cu banii aceia trebuia să fie linişte cel puţin cinci sau şase, şapte ani. Ei au făcut praf. După un an, un an şi jumătate nu mai sunt bani, sunt datorii la club, echipa este practic desfiinţată, echipa campioană. Nimeni nu mai este practic din cei care au fost, din cei care au câştigat campionatul. Iar oamenii ăştia să plece din fotbal, nu doar de la Oţelul, să plece din fotbal... Sau la puşcărie, unde este, să rămână acolo dacă a furat bani.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 vitzamina » 26-08-2014 18:55

Ma bucura mult ca acest articol nu e dezvoltat si ca nu are niste concluzii, pentru ca in ceea ce zice se vede inima si inversunare si sinceritate.
Concluziile le poate trage fiecare si cred ca nu se putea adauga absolut nimic ...
+2

vitzamina

 •  
 •  

#2 Issos » 26-08-2014 19:33

Devotament, atasament, fidelitate. Respect Grahovac. Un adevarat lider, cata nevoie am avea de un astfel de spirit in vestiar!
+1

Issos

 •  
 •  

#3 giu » 26-08-2014 19:54

cand ma gandesc cate " caractere " aveam in echipa si ce avem acum ............. Respect Branko !
+1

giu

 •  
 •  

#4 Aruon » 26-08-2014 21:06

Grahovac ramane otelarul campion favorit al meu.Un sincer respect si poate te vei intoarce candva la Otelul!
+1

Aruon

 •  
 •  

#5 Bada » 26-08-2014 21:08

Fara comentarii. Doar respect! Oare unii dintre "galatenii" nostri ce simt cand vad ce declara Grahovac si stiu cum au plecat ei de la club si ce vorbe de bine ne-au mai transmis dupa aia?
+2

Bada

 •  
 •  

#6 Steel Dany » 26-08-2014 22:39

Va mai amintiti scandalul dintre galetie si Grahovac, cand spuneau unii ca a facut blat cu 5teaua? peluza nord il huiduiau iar cei de la tribuna 2 ii aclamau numele (frumos)... cum il plang acum toti.
+2

Steel Dany

 •  
 •  

#7 Ciprica » 27-08-2014 12:01

Citez pe Steel Dany:
Va mai amintiti scandalul dintre galetie si Grahovac, cand spuneau unii ca a facut blat cu 5teaua? peluza nord il huiduiau iar cei de la tribuna 2 ii aclamau numele (frumos)... cum il plang acum toti.


S-a nimerit sa fiu in Galati si, evident, sa ajung la meci in minunatul meci cu U Cluj. Rar tin minte sa fi huiduit un jucator PN cum a facut-o in meciul ala. Din fericire l-am vazut de la P2.

Ciprica

Login sau crează cont pentru a comenta              |