STIRI Liga I "Orice meci este decisiv pentru club”

Lucian CiofoaiaLucian CiofoaiaÎn intervenția de la Lider Sportiv, Lucian Ciofoaia, administratorul special al FC Oțelul Galaţi, a vorbit despre evenimentele petrecute la clubul gălățean în ultima vreme:

“Nu a fost grevă la Oțelul, am ținut cont de părerea unor jucători care s-au plâns că antrenamentele sunt intense, că sunt obosiți și s-a luat o decize să se ia pauză. Nu avem astfel de probleme la echipă. Au fost unii dintre jucători care spre mândria lor au dorit să se antreneze şi în acele zile, iar noi le-am pus la dispoziție programul de antrenament.”  

Despre antrenorului Hans Michael Weiss, administratorul special Ciofoaia a spus: “Orice meci este decisiv pentru club, noi, staff-ul administrativ. Antrenorul Weiss știa situația clubului, nu i-a fost ascunsă, știa bugetul, ne așteptam să avem probleme. Eu nu fac parte și nu am făcut parte din lumea fotbalului, nu pot să comentez dacă antrenorul Weiss a lucrat bine pentru echipă, dar așa cum știți un antrenor este ținut de rezultate.”  

De asemenea, Lucian Ciofoaia, a adus câteva lămuriri legate de conducerea clubului: “Administratorul special este pus de acționari. În momentul în care clubul va fi preluat de noii acționari eu le voi preda toate documentele. Clubul este condus de administratorul judiciar, administratorul special este persoana care reprezintă acționarii. Administratorul judiciar are prima semnătură, administratorul special pe a doua. Eu mai fac parte din anumite companii TNG. Nu este obligatoriu să deții o anumită funcție în companie pentru ca sa fii administrator special. Pentru a fi administrator special trebuie să ai anumite studii.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 romeo » 28-08-2014 11:39

S-a bagat banii ? asa am auzit. :o

romeo

  •  
  •  

#2 Ciprica » 28-08-2014 14:58

Pana la urma zice Ciofoaia ca nu a fost greva ci erau jucatorii obositi si au cerut o pauza. Deci practic TNG nu e muistul ala nenorocit care nu plateste salariile ci eroul care se gandeste la binele angajatilor. Sunt curios, oare nu s-o gasi careva sa-i dea vreo doua picioare in gura astuia? Ca nu de alta, dar asta chiar se crede un mare munte de persuasiune, asta chiar crede ca cineva pune botul la vrvajelile astora. Nu de alta, dar bataia cred ca doare si in cazul lui...

Ciprica

Login sau crează cont pentru a comenta              |