STIRI Amicale „În memoria tatălui”

Vali StefanVali StefanVali Ştefan, fostul căpitan al Oţelului din anii ’90, se află în Galaţi pentru câteva zile, după ce în urmă cu scurt timp a fost lovit de o veste grea, decesul tatăului său, Victor, pe 11 august. Vali Ştefan, cu spiritul său de lider, a convocat o parte din foştii săi colegi şi a organizat un meci de fotbal în cinstea tatălui său.

„În memoria tatălui” a fost partida disputată la Sala Sporturilor „Dunărea” de către Vali Ştefan alături de Stelian Bordeianu, Dănuţ Oprea, Mitică Ragea, Ion Gigi şi alţi prieteni de-ai săi. S-au împărţit în două echipe echilibrate ca valoare. Vali Ştefan a jucat împotriva câtorva din foştii săi colegi. Partida s-a terminat la egalitate, dar cu foarte multe faze spectaculoase ce i-a avut în prim-plan pe foştii mari fotbalişti ai Galaţiului. La meci au asistat şi tinerii Alexandru Tudorie, Robert Moglan, Andrei Marus, care au avut ce învăţa de la cei care făceau performanţe pentru Oţelul în vremea când ei abia se năşteau.
Şi pentru ca evenimentul a avut o însemnătate aparte, s-a născut şi o idee de a înfiinţa un club de old-boys, după modelul internaţional. De exemplu, Vali Ştefan joacă în campionatul de old-boys din Cipru, dar şi în naţionala de old-boys a ţării în care s-a mutat.

Login sau crează cont pentru a comenta              |