STIRI Liga I Alege jucătorul lunii la Oţelul!

Dunărea BătrânăDunărea BătrânăA venit momentul ca provocarea lansată de noi suporterilor să fie pusă în practică. Astfel, am decis ca din această lună, în semn de mobilizare, să fie votat jucătorul lunii de la Oţelul, care va fi premiat şi intervievat de către „Dunărea Bătrână”.


Cum meciul contra Rapidului se va disputa în prima zi a lunii septembrie şi nu se încadrează pentru câştigătorul titlului de cel mai bun jucător al Oţelului din august, atunci a venit momentul să dăm drumul voturilor.
Fanii Oţelului pot vota pe pagina de facebook https://www.facebook.com/fcotelulgalati?fref=ts postând numele jucătorului pe care îl consideră că a fost cel mai bun din luna august. Se iau în calcul doar comentariile serioase şi vor fi eliminate cele în afara subiectului. Trebuie postat DOAR numele fotbalistului ales. La final, cei care vor nimeri câştigătorul vor putea câştiga două bilete la unul din meciurile Oţelului de pe teren propriu din acest campionat.
Să-i dăm drumul!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 otzelarul » 29-08-2014 10:51

Paulinho si-a reziliat contractul cu echipa Otelul.

Au semnat urmatorii jucatori :

- George Daniel Barladeanu (mijlocas dreapta - 26 ani)
- Ciprian Stefan Milea (mijlocas central - 30 ani)
- Tiberiu Dragos Stan (mijlocas ofensiv central, 27 ani - venit de la UTA Arad)

Sursa : site-ul oficial al clubului Otelul Galati !

PS : bun venit si multe realizari noilor veniti.

otzelarul

  •  
  •  

#2 Denis » 29-08-2014 18:53

Foarte frumoasa aceasta initiativa. Ar fi frumos sa fie premiat chiar inainte de primul meci din luna urmatoare (i.e. contra Rapidului) pentru ai ridica moralul.

Conducerea administrativa a clubului trebuia sa vina cu initiativa asta, dar deja ne-am obisnuit cu "profesionalismul" lor.

FORZA OTELUL!!! Cred si sper intr-o revenire si o salvare de la retrogradare miraculoasa!

Denis

Login sau crează cont pentru a comenta              |