STIRI Liga I Dragoş Plopeanu, jucătorul lunii august la Oţelul!

Dragos PlopeanuDragos Plopeanu„Dunărea Bătrână” a lansat o nouă campanie, cea de a premia câte un jucător şi un suporter în fiecare lună. Astfel, începând cu luna august, a fost lansat „jucătorul lunii” la Oţelul.


Primul câştigător este Dragoş Plopeanu, portarul care a fost omul meciului pentru gălăţeni în cele două jocuri în care Oţelul a scos câte un egal, la Braşov şi la Iaşi. Dintre cei care l-au votat pe Dragoş Plopeanu, a fost ales prin tragere la sorţi un suporter al Oţelului care a câştigat două bilete la un meci pe care echipa favorită îl va disputa în următoarea lună. Câştigătorul celor două bilete este Ivan Cristinel.
Revenind la alegerea celui mai bun jucător al lunii, de precizat că pe locul doi s-a clasat mijlocaşul Karol Karlik. Printre cei care au primit voturi se mai numără Enes Sipovic, Marcel Avdic, Alexandru Zaharia, Dan Popescu, Alexandru Tudorie, Alexandru Vlasie şi Constantin Mişelăricu.
Premiul va fi înmânat câştigătorului săptămâna viitoare, atunci când va fi şi invitatul unui interviu oferit pentru „Dunărea Bătrână”.
Dragoş Plopeanu are 25 de ani, 1,86 m înălţime şi şi-a început cariera la Dinamo II Bucureşti. S-a transferat apoi la Inter Gaz Bucureşti în 2004, evoluând aici în 38 de meciuri. Între 2007 şi 2010 au urmat împrumuturile la Politehnica II Timişoara şi CS Buftea. Apoi s-a transferat la Gloria Buzău, FC Clinceni, iar în sezonul trecut a făcut parte din lotul echipei Rapid.

Login sau crează cont pentru a comenta              |