STIRI Liga I “Dacă suporterii renunță să mai susțină Oțelul, există un singur verdict: desființarea”

Cristi Munteanu crede ca doar suporterii mai tin Otelul in viataCristi Munteanu crede ca doar suporterii mai tin Otelul in viataFost portar de legendă la Oțelul, acum analist sportiv, Cristi Munteanu, a comentat la Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, situația de la fosta sa echipă:

”Din păcate pentru suporterii gălățeni în aceste momente asistăm la reconstrucția echipei. Acum Oțelul este o echipă total nouă care s-a adunat în urmă cu o lună și jumătate. Sunt jucători tineri, care ar putea crește, dar plătesc tribut lipsei de experiență și omogenității. Cred că publicul gălățean ar trebui să aibă răbdare, să înțeleagă situația de la club. Oțelul trece printr-o perioadă foarte grea din punct de vedere financiar, dacă și suporterii renunță să mai susțină echipa, există un singur verdict: desființarea!”

Despre partida de luni cu Rapid, Cristi Munteanu a spus: “Cred va fi un meci echilibrat. Și Rapid are aceleași probleme ca Oțelul. Echipă nouă cu jucători tineri. Îl au în plus pe Pancu și antrenorul Ionel Ganea care cunoaște fotbalul din România, dar atuul Oțelului este că joacă acasă.”   

Intervenția de la Lider Sportiv a fost încheiată de legenda roș-alb-albastră cu un apel către suporteri: ”Fac un apel către suporteri să vină în număr cât mai mare la stadion pentru a susține echipa, altfel va fi greu să mai vedem meciuri de Liga I la Galați. Lumea să vină la meci, este foarte important pentru băieți să câștige cele trei puncte, vor fi importante punctele pentru moral.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 mj » 01-09-2014 10:54

Respect Babicule! Astăzi cu toții speram la o victorie iar noi vom fi prezenți sper în număr cât mai mare pe stadion! Fortza Oțelul Galați
+1

mj

Login sau crează cont pentru a comenta              |