STIRI Liga I Vlad Alexandru Răpişcă e noul administrator special. Vezi ce schimbări mai au loc la Oţelul!

Sala de conferinte isi asteapta invitatiiSala de conferinte isi asteapta invitatiiDunărea Bătrână, site-ul suporterilor echipei Oţelul Galaţi, vă va prezenta în direct de la stadion ce se întâmplă la conferinţa de presă care are loc astăzi, începând cu ora 13.00!

Nu se cunoaşte încă cine va veni în faţa jurnaliştilor din partea conducerii, dar este posibil ca astăzi să aflăm cine va fi noul administrator special al echipei, dupăce Lucian Ciofoaia şi-a dat demisia sâmbătă din club.  

Aşadar, dacă doriţi să aflaţi ultimele veşti din cadrul clubului, rămâneţi pe Dunărea Bătrână şi folosiţi butonul de refresh la această ştire pentru a vedea în direct, în format livetext, răspunsurile de la conferinţă.

Remus Pascu: “Vreau să vi-l prezint pe noul administrator special numit de acţionariat: Vlad Alexandru Răpişcă. El se va ocupa de tot ce înseamnă activitatea clubului. Va avea ultimul cuvânt la club. El îl înlocuieşte pe domnul Ciofoaia. Sperăm că lucrurile vor evolua în direcţia pe care ne-o dorim, iar clubul să iasă din situaţia delicată.”

Vlad Alexandru Răpişcă (administrator special Oţelul): “Vreau să-i mulţumesc d-lui Ciofoaia pentru toată munca depusă la club. Aşteptăm în continuare să rezolvăm situaţia financiară şi cea sportivă. Încercăm să aducem oameni din fenomen. Suntem în discuţii cu Ovidiu Burcă pentru postul de manager! Avem discuţii cu diverşi sponsori şi posibili noi investitori. Încercăm să definitivăm un plan pe care dorim să-l prezentăm la sfârşitul săptămânii.” 

Vlad Alexandru Răpişcă (administrator special Oţelul): “Avem nevoie de o victorie în meciul cu Rapid. Avem nevoie de sprijinul suporterilor pentru a o realiza. Nu-mi este teamă, este o provocare asumată şi de acţionarii actuali ai clubului. Ştiu situaţia în detaliu. Lucrăm la o strategie împreună cu acţionarii să ajungem acolo unde am mai fost. Obiectivul principal acum este însă salvarea de la retrogradare. E un avantaj că pot discuta acum cu d-l Adamescu. Voi lua legătura cu el în zilele următoare. Trebuie să respectăm planul de reorganizare. Un alt obiectiv este acela să ieşim cu bine din insolvenţă.”

Remus Pascu: “Aşa cum v-am mai comunicat, noi am avut o relaţie constructivă cu cei de la Aspen Alpine. În momentul de faţă Andrei Rusu e alături de noi. Colaborarea n-a avansat de la nivel consultativ. Însă firma australiană nu şi-a exprimat dorinţa de a continua.”

Vlad Alexandru Răpişcă (administrator special Oţelul): “Pe Ovidiu Burcă îl recomandă experienţa. A fost căpitan la FC Naţional. Din câte ştiu, TNG nu renunţă la acţiuni în momentul de faţă. Sunt discuţii cu două fonduri de investiţii, analizăm împreună cu ei modul de a colabora. Nu discut acum de schimbarea antrenorului! Atât timp cât ofertele care vin sunt în conformitate cu nevoile clubului, aşteptăm să discutăm şi despre transferuri. Nu pot să confirm sau să infirm acum dacă am avut discuţii despre vânzarea lui Tudorie. Andrei Rusu va rămâne în managementul sportiv al clubului. Şi eu am jucat fotbal în trecut la FC Naţional. Eu ţin cu Oţelul Galaţi. Şi acum şi ţineam şi înainte!”

FINAL DE CONFERINŢĂ!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 romeo » 01-09-2014 12:44

alta Marie , aceeasi palarie! Nimic concret , vorbe, vorbe!
+4

romeo

  •  
  •  

#2 Tudor » 01-09-2014 15:12

Citez pe romeo:
alta Marie , aceeasi palarie! Nimic concret , vorbe, vorbe!

Te asteptai la altceva?
+1

Tudor

  •  
  •  

#3 Lost » 01-09-2014 15:15

Burca, serios ?!
+1

Lost

  •  
  •  

#4 VLAD » 02-09-2014 22:37

BANII!!! CAND VIN BANII !!!! TREBUIE PLATITE SALARIILE !!!
−1

VLAD

Login sau crează cont pentru a comenta              |