STIRI Liga I Răpişcă administrator special, Burcă manager!

Ovidiu Burca (sursa foto: dolce-sport.ro)Ovidiu Burca (sursa foto: dolce-sport.ro)Schimbări mari la nivel înalt în cadrul clubului Oţelul! Administratorul special Lucian Ciofoaia, care şi-a prezentat demisia sâmbătă, a fost înlocuit cu Vlad Alexandru Răpişcă care a fost numit în această funcţie de către acţionarii TNG.

Noul oficial al Oţelului a anunţat deja că se află în discuţii cu Ovidiu Burcă (34 de ani), fost jucător la Emelec, JEF United, Ventforet Kofu, Universitatea Craiova, Dinamo, FC Naţional Bucureşti, Energie Cottbus, Beijing Guoan, FC Timişoara sau Rapid, pentru postul de manager!
Noua conducere a mai declarat că actualul şef al departamentului de scouting, Andrei Rusu, va rămâne la Oţelul, pentru a se ocupa în continuare de managementul sportiv, chiar dacă parteneriatul cu firma australiană Aspen Alpine Ltd. nu mai este de actualitate.
De asemenea, s-a discutat despre situaţia financiară actuală a Oţelului, planurile de viitor, potenţiali noi sponsori şi investitori după cum puteţi citi în rândurile de mai jos.

Remus Pascu: “Vreau să vi-l prezint pe noul administrator special numit de acţionariat: Vlad Alexandru Răpişcă. El se va ocupa de tot ce înseamnă activitatea clubului. Va avea ultimul cuvânt la club. El îl înlocuieşte pe domnul Ciofoaia. Sperăm că lucrurile vor evolua în direcţia pe care ne-o dorim, iar clubul să iasă din situaţia delicată. Aşa cum v-am mai comunicat, noi am avut o relaţie constructivă cu cei de la Aspen Alpine. În momentul de faţă Andrei Rusu e alături de noi. Colaborarea n-a avansat decât la nivel consultative, iar firma australiană nu şi-a exprimat dorinţa de a continua.”

Vlad Alexandru Răpişcă (administrator special Oţelul): “Vreau să-i mulţumesc d-lui Ciofoaia pentru toată munca depusă la club. Aşteptăm în continuare să rezolvăm situaţia financiară şi cea sportivă. Încercăm să aducem oameni din fenomen. Suntem în discuţii cu Ovidiu Burcă pentru postul de manager! Avem discuţii cu diverşi sponsori şi posibili noi investitori. Încercăm să definitivăm un plan pe care dorim să-l prezentăm la sfârşitul săptămânii. Avem nevoie de o victorie în meciul cu Rapid. Avem nevoie de sprijinul suporterilor pentru a o realiza. Nu-mi este teamă, este o provocare asumată şi de acţionarii actuali ai clubului. Ştiu situaţia în detaliu. Lucrăm la o strategie împreună cu acţionarii să ajungem acolo unde am mai fost. Obiectivul principal acum este însă salvarea de la retrogradare. E un avantaj că pot discuta acum cu d-l Adamescu. Voi lua legătura cu el în zilele următoare. Trebuie să respectăm planul de reorganizare. Un alt obiectiv este acela să ieşim cu bine din insolvenţă. Pe Ovidiu Burcă îl recomandă experienţa. A fost căpitan la FC Naţional. Din câte ştiu, TNG nu renunţă la acţiuni în momentul de faţă. Sunt discuţii cu două fonduri de investiţii, analizăm împreună cu ei modul de a colabora. Nu discut acum de schimbarea antrenorului! Atât timp cât ofertele care vin sunt în conformitate cu nevoile clubului, aşteptăm să discutăm şi despre transferuri. Nu pot să confirm sau să infirm acum dacă am avut discuţii despre vânzarea lui Tudorie. Andrei Rusu va rămâne în managementul sportiv al clubului. Şi eu am jucat fotbal în trecut la FC Naţional. Eu ţin cu Oţelul Galaţi. Şi acum şi ţineam şi înainte!”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Issos » 01-09-2014 14:46

De ce sa vina Burca si nu Cristi Munteanu sau Viglianti?
+1

Issos

  •  
  •  

#2 Lost » 01-09-2014 15:15

Chiar, Viglianti mai are contract cu noi ?
+2

Lost

  •  
  •  

#3 VLAD » 02-09-2014 22:38

POATE VIN SI BANII !!!

VLAD

Login sau crează cont pentru a comenta              |