STIRI Liga I “Nu este o surpriză victoria noastră”

Michael WeissMichael WeissOţelul a învins pe Rapid cu 2-0 şi a obţinut astfel prima victorie din noul campionat, reuşind totodată să iasă şi din zona retrogradării cu cele 3 puncte în plus acumulate! Antrenorul Michael Weiss a declarat că rezultatul obţinut ieri nu ar trebui să mire pe nimeni şi a promis că vor mai veni şi alte surprize asemănătoare, odată cu sudarea relaţiilor de joc. Tehnicianul neamţ spune că ar fi ciudat ca să fie dat afară după o victorie şi speră că terenul Oţelului nu va fi suspendat pentru petardele aruncate în teren de către galerie.
Noul conducător al roş-alb-albaştrilor, Ovidiu Burcă, a afirmat că se vor face eforturi pentru ca Galaţiul să aibă din nou echipa de temut din trecut.
De partea cealaltă, antrenorul Rapidului, Ionel Ganea, i-a lăudat pe oţelari, declarând că aceştia şi-au dori mai mult victoria…


Michael Weiss: "Pentru mine, nu este o surpriză victoria noastră. Trebuie să mai sudăm relaţiile de joc şi vor veni şi alte rezultate bune. Momentan, este maximum a ceea ce putem face. Ar fi ciudat să fiu dat afară! Nu cred că FRF ar trebui să ne suspende pentru că suporterii au aruncat cu petarde pe teren, nu suntem noi răspunzători."

Ovidiu Burcă (manager sportiv Oţelul): ,,Prestaţia echipei din seara asta ne dă speranţe că există perspective. Trebuie să facem orice efort ca să creăm o echipă cum merită un oraş precum Galaţiul."

Ionel Ganea (antrenor Rapid): "Vreau să felicit jucătorii Galaţiului, şi-au dorit mai mult victoria. Eu zic că am avut un joc foarte bun, dar nu am reuşit să marcăm, adversarul a făcut-o de două ori şi noi am pierdut. Ne-au surprins de două ori, o dată pe contraatac, o dată la o fază fixă. Ei marcînd şi noi nemarcând, s-a făcut diferenţa."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Viorel Craciun » 02-09-2014 10:37

oare in actuala conjunctura nu-l vom revedea si pe Viglianti si nu numai din motive sentimentale ? :roll:
+2

Viorel Craciun

  •  
  •  

#2 Tudor » 02-09-2014 13:21

Ganea rupe carnetul de antrenor si fa-te filozof! :D

Tudor

  •  
  •  

#3 romeo » 02-09-2014 19:30

chiar asa , cine este in stare sa fie ascultat de peluza nord? cine ii poate linisti la un semn? cum o facea Vigli...
herr Weiss:
supporters no matter how bad are,
love it them,
not critical, never , never
have every reason in the world to protest ..
We are frustrated, Herr Weiss !You understand?
−2

romeo

  •  
  •  

#4 whitesmith » 02-09-2014 20:42

Aoleu romeo deşi numele tău ne duce puţin cu gândul la shakespeare, ai făcut praf limba engleză băiete....mai bine scriai in română şi se descurca omu' cu google translate....( data viitoare poate ne conjugi şi nouă verbul: to be(at) or not to be(at), ce zici?)
+2

whitesmith

Login sau crează cont pentru a comenta              |