STIRI Liga I LIVE: Prezentarea noii conduceri

Ovidiu BurcaOvidiu BurcaDunărea Bătrână, site-ul suporterilor echipei Oţelul Galaţi, vă va prezenta în direct de la stadion ce se întâmplă la conferinţa de presă care are loc astăzi, începând cu ora 14.10!
La întâlnirea cu jurnaliştii vor veni cel mai probabil Ovidiu Burcă şi Cristi Munteanu, cei doi urmând a fi unşi oficial în noile funcţii de manager general, respectiv team manager.

Întâlnirea va fi prezidată de către directorul executiv Remus Pascu. Oficialii clubului vor vorbi despre planurile de viitor ale clubului, ştiută fiind situaţia dificilă în care se află echipa la acest moment din punct de vedere financiar.
Aşadar, dacă doriţi să aflaţi ultimele veşti din cadrul clubului, rămâneţi pe Dunărea Bătrână şi folosiţi butonul de refresh la această ştire pentru a vedea în direct, în format livetext, răspunsurile de la conferinţă.

Remus Pascu (director executiv Oţelul): “Îmi face deosebită plăcere să mă aflu în faţa dumneavoastră împreună cu cei mai noi membri ai staff-ului. Domnii Burcă şi Munteanu fac parte din conducere de azi înainte. Ovidiu Burcă este manager general, iar Cristi Munteanu e team manager. Suntem foarte onoraţi că dânşii au acceptat în condiţiile actuale să colaborze cu noi. Asta ne dă încredere pentru că oamenii au acceptat să vină la greu. E un motiv să credem că vom evolua în plan sportiv. E vorba de doi oamen cu experienţă în fotbal. Credem că se va vedea efortul pe care dânşii îl vor depune. Trebuie ca în orice domeniu să avem profesionişti.”

Ovidiu Burcă (manager sportiv Oţelul): “Pentru mine e o mare onoare şi în acelaşi timp o mare responsabilitate faptul că din punct de vedere sportiv mă voi implica la un club de asemenea nivel. Vreau să-i asigur pe suporteri că aşa cum am fost ca jucător, serios şi riguros, aşa voi fi şi ca manager. E o provocare imensă, dar pe care o accept. Împreună cu suporterii putem aduce echipa în elita fotbalului românesc. Îmi place să schimb mentalităţi, să fac lucrurile să meargă cum trebuie. Sunt convins că Oţelul va reveni acolo unde îi e locul.”

Cristi Munteanu (team manager Oţelul): “Am acceptat fără nicio problemă. Aici mi-am petrecut cea mai frumoasă parte din cariera de jucător. Cunosc suporterii, ştiu cât sunt de pătimaşi. Nu numai Oţelul are probleme financiare. Cred că noi, prin cunoştinţele noastre, putem ajuta să menţinem Oţelul în elita fotbalului românesc. Sunt conectat non-stop la tot ceea ce se întâmplă la echipă.”

Ovidiu Burcă (manager sportiv Oţelul): “Cei care se ocupă de destinele clubului trebuie să cunoască şi latura sportivă. Mereu dau exemplul lui Bayern Munchen, care e condus de oameni din fenomen. Ştim că nu sunt vremuri uşoare aici, dar ne ajută foarte mult faptul că am jucat fotbal şi că avem modele de organizare.”

Cristi Munteanu (team manager Oţelul): “În primul rând Florin Cernat e gălăţean. E un jucător foarte bun, am fi foarte bucuroşi să ni se alăture. Noi cu suporterii trebuie să facem front comun pentru a salva echipa. Trebuie să fim realişti. Anul acesta retrogradează 6 echipe, aşa că trebuie să aducem rezultate, să ne mobilizăm. Nu va fi uşor, e muncă grea, dar ne-am asumat acest risc. Sunt dispus să fac totul pentru binele echipei. Aş fi dispus să intru şi în poartă dacă ar fi nevoie, dar sper să nu se ajungă acolo. Vreau să ajut Oţelul cum pot! Suntem veniţi de câteva zile, sunt multe de analizat. Toate echipele din lume au nevoie de întăriri. Stăm cu emoţii că am putea juca cu porţile închise cu CFR Cluj şi Steaua. Galeria trebuie să înţeleagă că avem nevoie de ea să ne fie alături. Fac un apel public către galerie să ne ajute.”

Ovidiu Burcă (manager sportiv Oţelul): “Noi căutăm soluţii însă antrenorul are încredere în jucătorii tineri din lot. Aceasta va fi şi strategia noastră de viitor. Vom încerca să identificăm jucători talentaţi. Suntem în discuţii cu câţiva. Ne dorim şi jucători-model în vestiar alături de cei tineri. Am speranţe că pot aduce anumiţi jucători, care să înţeleagă rolul lor în echipă. Nu ne e uşor, dar avem speranţe că aducem jucători de valoare. A fost una din marile dezmăgiri când jucam la Timişoara şi am pierdit titlul aici, dar eram fotbalist profesionist. Am avut un grup frumos, cu o situaţie ca cea de acum de la Oţelul în plan financiar. E un sentiment plăcut să vin la Oţelul. În prima ligă am debutat contra Oţelului pentru Universitatea Craiova. Când veneam cu Dinamo aici nu ştiam ce să facem ca să scăpăm fără să pierdem. Ne temeam şi de suporteri. Acum, că sunt de partea asta a baricadei, am speranţa că pot aduce clubul la nivelul pe care l-am cunoscut eu în trecut. Domnul Weiss are susţinerea noastră totală. A făcut o pregătire în condiţii dificile, iar în ultimele etape a obţinut puncte importante. Weiss are în momentul de faţă tot sprijinul nostru. Andrei Rusu va rămâne în cadrul clubului, alături de noi.”

Remus Pascu (director executiv Oţelul): “Viglianti în momentul de faţă are contractul suspendat. Am avut o relaţie bună cu Alejandro Viglianti, doar că situaţia clubului nu putea satisface cerinţele legitime ale sale, cu familia departe. Viglianti, datorită caracterului şi abilităţilor lui, are loc oricând la Oţelul. Mai ales că a acumulat experienţă şi la nivel de management.” 

Ovidiu Burcă (manager sportiv Oţelul): “Am fost coleg de cameră cu Florin Cernat la lot. Am speranţa că dacă va rămâne în România, va juca aici la Oţelul. Am încredere că se va alătura acestui proiect!”

FINAL DE CONFERINŢĂ!

Comentarii   
 •  
 •  

#1 romeo » 03-09-2014 13:42

Ma bucur ca Andrei Rusu ramane alaturi de echipa Otelul , este un sufletist si sunt convins ca va contribui esential la performantele pozitive ale echipei. Felicitari si succes lui Ovidiu si Babicu! Hai , baietii!

romeo

 •  
 •  

#2 Lost » 03-09-2014 13:46

Mult succes la baieti, speram sa il aduca pe Cernat in lot pentru acest sezon greu, avem nevoie de un asa jucator cu experienta, un playmaker adevarat.
+1

Lost

 •  
 •  

#3 DanielT » 03-09-2014 14:26

Intrunita miercuri, 03.09.2014, Comisia de Disciplina din cadrul FRF a luat urmatoarele decizii:
4. FC Otelul Galati vs. FC Rapid – eliminare, incidente – In baza art. 63.1g + 63.2.1 se sanctioneaza jucatorul Avdic Marcel cu suspendare pentru 1 joc si o penalitate de 740 lei; In baza art. 82.1.3, literele a si c, raportat la art. 83.2.1.d se sanctioneaza FC Otelul Galati cu o penalitate sportiva de 10.000 lei; :lol: :lol: :lol:
+2

DanielT

 •  
 •  

#4 lucigl » 03-09-2014 14:42

Citez pe FaustinoDan:
Intrunita miercuri, 03.09.2014, Comisia de Disciplina din cadrul FRF a luat urmatoarele decizii:
4. FC Otelul Galati vs. FC Rapid – eliminare, incidente – In baza art. 63.1g + 63.2.1 se sanctioneaza jucatorul Avdic Marcel cu suspendare pentru 1 joc si o penalitate de 740 lei; In baza art. 82.1.3, literele a si c, raportat la art. 83.2.1.d se sanctioneaza FC Otelul Galati cu o penalitate sportiva de 10.000 lei; :lol: :lol: :lol:


e o veste f buna . data viitoare galeria sa se opreasca doar la banere si lozinci daca mai protesteaza impotriva grasanului puscarias .
+1

lucigl

 •  
 •  

#5 Viorel Craciun » 03-09-2014 15:21

la capitolul penalitati am scapat ieftin ! referitor la noile achizitii la nivelul staff-ului ,parca a mai iesit soarele si la noi !cumulat si cu locul din campionat , lucrurile sunt pe un fagas bun , dar pentru a merge totul bine trebuie date restantele la baieti ! :roll: :roll:
+1

Viorel Craciun

 •  
 •  

#6 mj » 03-09-2014 16:10

Mult succes noilor veniți! Speram sa aducă ceva nou, un alt suflu un nou început.

mj

 •  
 •  

#7 Tudor » 03-09-2014 17:06

Daca ar veni si Cernat ar fi super! :lol:

Tudor

 •  
 •  

#8 bigsorin » 03-09-2014 17:10

Mult succes noilor veniți! Speram sa aducă ceva nou, un alt suflu un nou început.

bigsorin

 •  
 •  

#9 mj » 03-09-2014 17:13

Bigsorin ai dat copy-paste? :)))))
+1

mj

 •  
 •  

#10 Lost » 03-09-2014 17:17

Sanmartean si Cernat au acelasi stil de joc si ar face ravagii in apararea celor din liga 1.

Lost

 •  
 •  

#11 Issos » 03-09-2014 17:45

Citez pe Viorel Craciun:
la capitolul penalitati am scapat ieftin ! referitor la noile achizitii la nivelul staff-ului ,parca a mai iesit soarele si la noi !cumulat si cu locul din campionat , lucrurile sunt pe un fagas bun , dar pentru a merge totul bine trebuie date restantele la baieti ! :roll: :roll:

In conditiile in care la Otelul orice banut conteaza, nu cred ca cei 10.000 lei amenda sunt un fleac. Aceasta suma reprezinta salariul unui jucator pe o luna!! Bine ai revenit Cristi, bun venit Ovidiu, dar gata cu vorbaria, ca este mult de lucru. Este corecta si normala pastrarea lui Andrei Rusu in staff.

Issos

 •  
 •  

#12 Denis » 03-09-2014 18:29

Citez pe mj:
Bigsorin ai dat copy-paste? :)))))

:))))))) asta-i plagiarism :D. N-a dat credit scriitorului (i.e. "mj"). :D

Denis

 •  
 •  

#13 Denis » 03-09-2014 18:33

Citez pe Babicu:
Sunt dispus să fac totul pentru binele echipei. Aş fi dispus să intru şi în poartă dacă ar fi nevoie, dar sper să nu se ajungă acolo.


Sa-l mai vad macar o data aparand poarta Otelului mi-ar da un motiv de satisfactie foarte mare. Chiar daca face 40 de ani peste cateva luni as vrea sa-l vad macar intr-un meci demonstrativ (alaturi de Gabi Paraschiv, Viglianti, Cernat, etc.).

Denis

 •  
 •  

#14 bigsorin » 03-09-2014 18:37

Citez pe mj:
Bigsorin ai dat copy-paste? :)))))

da fiinca mi-a placut si eram de acord cu tine ai spus exact ce gandeam ,speram in mai bine

bigsorin

 •  
 •  

#15 mj » 03-09-2014 18:41

Am înțeles! Sper sa fim din nou o mare familie , un grup unit să razbatem!

mj

Login sau crează cont pentru a comenta              |