STIRI Liga I Suporterii îl vor la prima echipă pe Dan Popescu

Dan PopescuDan PopescuŞtirea conform căreia Dan Popescu a fost trimis la echipa a doua a fost un adevărat şoc pentru fanii gălăţeni. Pe lângă faptul că foarte mulţi suporteri au postat mesaje în care cereau ca fundaşul stângă să revină în lotul primei echipe, galeria Oţelului i-a scandat numele de mai multe ori pe parcursul meciului împotriva Rapidului.

Antrenorul Michael Weiss s-a ferit în a oferi detalii despre trecerea lui Dan Popescu la echipa a doua, nici acum nefiind cunoscut un motiv foarte clar pentru decizia luată.
Cert e că suporterii şi-au manifestat dezaprobarea faţă de ce decizie s-a luat în privinţa sa. Popescu şi-a câştigat încrederea prin evoluţiile sale şi devotamentul faţă de club.
La meciul disputat de gălăţeni în campionatul trecut la Vaslui, după ce a fost schimbat, Dan Popescu li s-a alăturat fanilor din galerie.
Popescu este unul dintre puţinii fotbalişti rămaşi din sezonul trecut, iar fanii au încredere că se poate ridica peste nivelul actual al echipei.

"Vă mulţumesc tuturor suporterilor Oţelului pentru susţinerea acordată. Aceasta e decizia, trebuie s-o respectăm cu toţii. Hai, Oţelul!", a fost mesajul postat de Dan Popescu pe pagina personală de Facebook.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Issos » 04-09-2014 15:40

Indiferent ce mizerii vor posta unii membri ai acestui site la adresa mea, imi mentin parerea exprimata anterior, Dan Popescu trebuie sa se intoarca la prima echipa.
+1

Issos

  •  
  •  

#2 mickeyro » 04-09-2014 15:50

Nu inteleg de ce nu da nimeni din conducerea clubului, a stafului tehnic nici un fel de explicatie.Este absurd sa trimiti la echipa a doua un jucator pentru ca sa uitat la un meci, poate se incearca sa fie dat afara, pus pe liber.Nu inteleg cum din cei 5 jucatori care au fost sa vada acel meci de fotbal numai el a avut de suferit.Avea dreptate comentatorul de la LOOK TV, motivul adevarat pare sa fie pana la urma interviul pe care la dat Popescu, si in care spune lucrurilor pe nume, adevaratele probleme, pe care ni le ascund cei din conducerea clubului. Hai Otelul, Hai Popescu !!

mickeyro

  •  
  •  

#3 Lost » 04-09-2014 16:49

Asta e pion principal la echipa, nu ar trebuii sa lipseasca din primul 11 si ei il trimit la echipa a 2-a.
+2

Lost

  •  
  •  

#4 romeo » 04-09-2014 18:02

va reveni , a primit o lectie...
+2

romeo

Login sau crează cont pentru a comenta              |