STIRI Liga I OŢELUL A AJUNS LA UN ACORD CU ÎNCĂ DOI JUCĂTORI!

Razvan GradinaruRazvan GradinaruGruparea gălăţeană a ajuns la un acord cu încă doi jucători, după ce astăzi, Ovidiu Burcă, noul manager sportiv, a anunţat în direct la Lider Sportiv că Oţelul s-a înţeles cu atacantul Gabriel Emil Jula. Astfel, lotul Oţelului s-a mărit cu încă doi componenţi.

Cei doi jucători sunt:

Iulian Popa (30 de ani) – mijlocaş ofensiv foarte tehnic, care a evoluat ultima oară la FC Braşov, pentru care a marcat şapte goluri în 40 de prezenţe. Cea mai bună perioadă a carierei sale a fost în intervalul 2010 – 2013, timp în care a luat ochii cluburilor cu obiective importante din Liga I. FC Vaslui şi Dinamo au fost foarte aproape de a-l transfera. S-a remarcat la Voinţa Sibiu, acolo unde a fost golgheterul echipei în Liga I.

Răzvan Grădinaru (19 ani) – este un mijlocaş de bandă crescut de Steaua, formaţie la care a şi apucat să debuteze în Liga I. S-a făcut remarcat, în sezonul precedent, în Liga Campionilor Under 19, acolo unde a fost cel mai bun jucător al Stelei, fiind şi golgheterul echipei. Antrenorul de atunci al Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a spus despre Grădinaru că e cel mai bun tânăr jucător din România. I se spune „noul Lăcătuş”. Va veni la Oţelul sub formă de împrumut pe un an.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Hagi » 06-09-2014 23:24

Otelul a facut o oferta pentru mijlocasul dreapta, dar mai vrea alti doi jucatori. Este vorba despre Neagu si Lemnaru, de care Steaua nu accepta sa se desparta. Lemnaru e cerut si de U Cluj.

Gradinaru, 19 ani, are 4 aparitii in meciuri de campionat la Steaua. Transfermarkt il evalueaza la 200 000 de euro.

sport.ro/.../...

Chiar daca e doar o speculatie cu Neagu si Lemnaru, e bun ca a venit Gradinaru. Sa speram ca vor fi muncitori si nu vedete si ca se vor integra cat mai repede.

Echipa standard: Plopeanu - Miselaricu, Pecha, Sipovici (c), Popescu, - Gradinaru, S. Cucu, Karlik, Zaharia, -Tudorie, Jula

Hagi

  •  
  •  

#2 Lost » 06-09-2014 23:31

Daca l-ar aduce pe Neagu imprumut macar in iarna ar fi super bine pentru noi.

Lost

  •  
  •  

#3 Issos » 07-09-2014 06:42

Bun venit celor 2. Ar fi excelent ca Neagu sa revina este mare nevoie la mijloc de el.

Issos

  •  
  •  

#4 Aruon » 07-09-2014 13:26

Ar fi mana cereasca Neagu la echipa noastra subtirica valoric

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |