STIRI Liga I “Oţelul e o echipă cu tradiție, o echipă cu suporteri”

Cristi MunteanuCristi MunteanuNoul team manager al Oţelului, Cristi Munteanu, a vorbit la Sport Total FM despre trecutul său la echipa roş-alb-alb-albastră, de ce a preferat o muncă de birou în detrimentul antrenoratului sau despre planurile de viitor legate de formaţia de la Dunăre. Iată ce a declarat legenda oţelară:


Cristi Munteanu: “Aici am fost solicitat și aici am jucat aproape trei ani, perioadă în care am fost numit portarul anului. Apoi am fost cumpărat de Dinamo, deci mi-a mers bine… Ca antrenor trebuie să ai calm și multă diplomație și de aceea am decis să am o muncă la birou. Cred că mi se potrivește mult mai bine această meserie. Suntem un club în insolvență, într-un moment extrem de greu al fotbalului românesc. Împreună cu Ovidiu Burcă ne-am propus să reușim cu o echipă tânără. Echipa este fosta campioană de acum trei ani, o echipă cu tradiție, o echipă cu suporteri care vin constant la stadion, iar tinerii pe care îi avem au puterea să confirme în Liga 1. Campionatul nostru nu mai are forța din anii trecuți, iar asta constat în urma revenirilor fotbaliștilor plecați recent în străinătate. Cred că portarul cel mai în formă la ora actuală este Silviu Lung jr.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 DanielT » 08-09-2014 09:42

"Otelul este o fosta campioana, o echipă cu traditie".....tocmai asta e motivul pentru care noi suntem mandri de Otelul, indiferent de situatia in clasament.
+2

DanielT

  •  
  •  

#2 Aruon » 08-09-2014 13:11

Pentru oameni ca Cristi Munteanu veneam cu drag la stadion.Bine ai revenit Babicule.Ne vei ajuta mult.
+1

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |