STIRI Liga I UPDATE/ Lista plecărilor de la Oţelul

Dumitru HotobocDumitru HotobocUPDATE (14.27): Oţelul a anunţat pe siteul său că s-a renunţat deja la patru jucători: Vasile Gheorghe, Benjamin Onwuachi, Ivan Pecha şi Georgel Pungă.

Odată cu venirea mai multor jucători, oficialii Oţelului au decis că e nevoie să se şi renunţe la o parte dintre cei care au făcut parte din lotul gălăţenilor până acum.
Astfel, sosirile lui Jula, Grădinaru, Popa, plus anunţul sosirilor a doi mijlocaşi portughezi, dar şi posibila revenire a lui Cernat, i-a determinat pe Burcă şi Munteanu să le facă loc noilor veniţi.

Iată lista plecărilor de la Oţelul:

Plecări sigure:
-Benjamin Onwuachi – atacantul de 30 de ani a plecat din Galaţi de aproape o lună. El se afla ultima oară în Belgia, alături de familie. Astfel, i-a fost reziliat contractul, iar fotbalistul nigerian are deja oferte din Liga I.
-Emanuele Sebanani – atacantul ruandez sosit în probe a fost îndepărtat de la echipă. Deşi a dovedit că are o viteză bună, ar fi costat prea mult în condiţiile în care e un jucător extracomunitar.
-Vasile Gheorghe – mijlocaşul de 29 de ani n-a reuşit să se impună la Oţelul în cele şase partide de campionat. Cu toate că a început campionatul ca titular, a ajuns ca nici măcar să prindă vreun minut la ultimul meci disputat.
-Emir Kucukakgul – mijlocaşul de 21 de ani nici n-a apucat să debuteze pentru Oţelul, fiind accidentat la puţin timp după ce a semnat contractul.
-Ivan Pecha – reprezintă cea mai surprinzătoare plecare. Pecha a jucat destul de bine în meciurile cu Braşov şi Botoşani, dar apoi s-a accidentat.

Plecări posibile:
-Serkan Ciftci – atacantul austriac de origine turcă se află într-o stare de incertitudine dacă va mai continua cu Oţelul şi în perioada următoare
-Dumitru Hotoboc – portarul de 35 de ani se află şi el pe lista celor care ar putea pleca, în condiţiile în care Plopeanu a devenit portarul numărul unu al Oţelului.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 09-09-2014 12:23

Ce rost are sa ne dam cu parerea? Probabil ca cei din conducere stiu ei ce fac...
−1

Tudor

  •  
  •  

#2 Denis » 09-09-2014 14:31

Vasile Gheorghe poate ca-i face loc lui Cernat. :D O mutare gandita a conducerii noastre. :P
+1

Denis

  •  
  •  

#3 Aruon » 09-09-2014 15:38

Mda..avem prea multi jucatori si aia foarte buni si ne permitem sa renuntam la cativa?asta e masura ptr sapa de lemn..mda
−1

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |