STIRI Liga I Prezentarea noilor transferuri

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuDunărea Bătrână, site-ul suporterilor echipei Oţelul Galaţi, vă va prezenta în direct de la stadion ce se întâmplă la conferinţa de presă care are loc astăzi, începând cu ora 13.00!
La întâlnirea cu jurnaliştii vor veni cei cinci jucători noi transferaţi la echipă, aceştia urmând să fie prezentaţi în faţa ziariştilor.

Aşadar, conducerea va vorbi despre aducerea fotbaliştilor Gabriel Emil Jula, Iulian Popa, Răzvan Toni Grădinaru, Ruben Luis Mauricio Brigido şi Helder Luis Lopes Vieira Tavares, dar cu siguranţă vor exista şi alte subiecte de interes major.

VEZI AICI O GALERIE FOTO DE LA PREZENTARE !

Ovidiu Burcă (manager sportiv Oţelul): “Am plăcerea să-l prezint pe Jula, un fotbalist important care a făcut multe pentru acest club şi pentru acest oraş. Sincer, nu mi-a fost prea greu să-l aduc la Oţelul, ştiam că are o sensibilitate pentru acest club. Purtăm de mult timp discuţii cu el, îl cunoaştem cu toţii. Chiar dacă are 34 de ani e motivat să facă treabă şi sunt convins că va reuşi.”

Cristi Munteanu (team manager Oţelul): “Jula nu mai are nevoie de nicio prezentare aici în Galaţi. Ne bazăm pe profesionalismul său, iar cei tineri au ce învăţa de la el.”

Emil Jula: “Sunt puţin emoţionat, m-am întors la echipa unde am avut cea mai frumoasă perioadă din cariera mea. Am aceptat fără să ezit pentru că vreau să pun umărul la redresarea echipei. Am încă motivaţie şi plăcerea de a juca fotbal. Întotdeauna îmi va fi dor şi de antrenorul “Grig”, datorită lui am plecat la mai bine în Germania. Am avut şansa să joc în Bundesliga alături de mari fotbalişti.”

Ovidiu Burcă (manager sportiv Oţelul): “Iulian Popa este un fotbalist pentru care am insistat foarte mult să vină alături de noi. Îl cunoşteam, are un caracter deosebit, sunt convins că ne va ajuta foarte mult. La nivelul talentului pe care îl are poate reuşi mai mult faţă de ceea ce a făcut până acum. Are tot sprijinul nostru să-şi demonstreze la Oţelul Galaţi adevarata sa valoare.”

Cristi Munteanu (team manager Oţelul): “Am jucat împotriva lui Popa şi i-am simţit potenţialul. Acum are şi maturitatea necesară să ne ajute. Sunt convins că în momentul în care va fi apt 100% fizic ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivul.”

Iulian Popa: “Sper să obţinem rezultate frumoase, avem o echipă tânără, sper să îmbinăm exuberanţa tinereţii cu experienţa noastră. Sunt fericit că sunt aici şi vreau să demonstrez că îmi merit locul. M-am antrenat cu preparator fizic în ultima perioadă, urmează să decidă antrenorii dacă merit să joc. Voi  da maximum când voi intra pe teren!”
 
Ovidiu Burcă (manager sportiv Oţelul): “Helder Tavares e un jucător pe care, din fericire, am reuşit să-l aducem într-o scurtă perioadă de timp. E un mijlocaş box to box, face foarte bine ambele faze, aleargă peste 12 kilometri în fiecare meci, a fost căpitan la Beira Mar. E un tip ambiţios, foarte aşezat, care vrea să dovedească în România că poate ajunge la un nivel foarte înalt. Oţelul e provocarea de care are nevoie.” 

Helder Tavares: “Sunt fericit că am ajuns aici şi că pot juca în afara Portugaliei. E o provocare foarte mare pentru mine. Acum vreau să răsplătesc încrederea acordată şi să ajut clubul să revină unde a fost, iar pentru asta o să muncesc din greu. O ştiu pe Oţelul de când a jucat în Liga Campionilor cu Benfica. A fost prima oară când am auzit de acest club.”

Cristi Munteanu (team manager Oţelul): “Brigido e un jucător pentru care eu şi Ovidiu am pierdut nopţi întregi ca să-l urmărim. Ne-a interesat şi caracterul său, valoarea e incontestabilă. A jucat în prima ligă portugheză, e ca argintul viu. Am muncit foarte mult cu Ovidiu şi oamenii din club pentru a îmbunătăţi calitatea valorică a echipei. Sper că se pot integra cei doi portughezi în scurt timp. Mi-a plăcut de Brigido pentru că are viteză şi pune osul la bătaie. A jucat şi în Cupa UEFA. Deşi are doar 23 de ani, are deja experienţă la un nivel înalt. E agresiv, are explozie bună. Aveam nevoie de cineva ca el în ultimii 30 de metri.”

Ruben Brigido: “Vreau să mulţumesc Oţelului pentru că mi-a oferit oportunitatea de a juca în prima ligă din România. E un club pe care l-am urmărit ştiu mai multe despre el după meciurile din Champions League. Sper să mă adaptez rapid şi să ajut echipa să ajungă din nou în Liga Campionilor!”

Ovidiu Burcă (manager sportiv Oţelul): “Grădinaru e un tănâr la care noi ne-am gândit mult. Unul dintre tinerii de mare talent ai acestei ţări, e un fotbalist de viteză, cu explozie... Anul trecut a marcat 3 goluri în Liga Campionilor la categoria sub 19 ani. Are potenţial mare. La Oţelul ne dorim să facem lucrurile profesionist. E o provocare şi pentru noi, este un tânăr talentat, ne poate ajuta în acest an cât este împrumutat şi îmi place să cred că îi va marca şi lui cariera."

Cristi Munteanu (team manager Oţelul): “Atât timp cât Reghecampf a avut curaj să-l trimită în luptă, e clar că este valoros.”

Răzvan Grădinaru: “Am venit să-mi demonstrez mie că pot face faţă în Liga I şi vreau să ajut Oţelul să se redreseze sportiv. N-am venit la un club mic, ci la un club care îşi merită locul în faţă. Nu depinde de mine după un an dacă rămân aici sau nu, ci contează cum se înţeleg cluburile.”

FINAL DE CONFERINŢĂ!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 otzelarul » 10-09-2014 12:33

Bun venit noilor veniti si spor la munca. Sper sa revenim cat mai repede in prima parte a clasamentului acolo unde ne este locul :-)

PS : sper ca noua conducere a clubului sa mai aduca 1-2 fundasi centrali (nu stiu de ce lui Pecha ia fost reziliat contractul) pt ca in zona centrala a apararii inca avem probleme...
+2

otzelarul

  •  
  •  

#2 petrenho92 » 10-09-2014 12:36

Bun venit noilor veniti.
+2

petrenho92

  •  
  •  

#3 granata » 10-09-2014 12:58

Acum ca ati venit si aveti foame de afirmare va spun "pe ei pe mama lor"!!Nici nu va imaginati ce sete de victorii avem!!

granata

  •  
  •  

#4 Aruon » 10-09-2014 16:31

Se cunosc mainile lui Cristi Munteanu si Burca.Ei dou cat si cei cinci jucatori adusi sunt un real mare castig pentru Otelul.
Bun venit si mult succes

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |