STIRI Amicale Oţelul a învins amical pe Metalosport

Foto arhivaFoto arhivaFormaţia roş-alb-albastră s-a impus cu 3-1 (2-1) în faţa echipei de Liga a III-a într-un meci de verificare jucat astăzi pe stadionul “Oţelul”.

Emil Jula a deschis scorul în minutul 24 din pasa lui Constantin Mişelăricu, iar Alexandru Tudorie a dublat avantajul 3 minute mai târziu în urma unui assist al lui Lucian Murgoci. Cei de la Metalosport au revenit în joc prin golul marcat de Cosmin Blănaru, fost junior al Oţelului, acesta înscriind din penalty (30’).
În debutul reprizei a doua, mai exact în minutul 48, noua achiziţie, Iulian Popa, a refăcut avantajul de două goluri, ducând scorul la 3-1, rezultat cu care s-a încheiat şi partida.
Antrenorul Michael Weiss a folosit întreg lotul de jucători, inclusiv noile achiziţii, cu excepţia fotbaliştilor Cristian Cristea, Enes Sipovic şi Andrei Marus, aceştia fiind menajaţi.
De remarcat jocul bun de atac al cuplului Jula-Tudorie, prestaţia dătătoare de speranţe a lui Iulian Popa, dar şi meciul constant făcut de Karol Karlik. De asemenea, Helder Tavares şi Ruben Brigido au arătat că au calitate, dar e clar că au nevoie de o perioadă de adaptare. De asemenea, un alt remarcat a fost şi Cosmin Stoian, unul dintre cei mai activi jucători în partea secundă.
Echipa noastră va juca următorul meci oficial pe 15 septembrie, în deplasare la CSU Craiova cu începere de la ora 18.30, în direct pe Look TV, în cadrul etapei cu numărul 7 a Ligii I.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 mj » 10-09-2014 22:05

Plopeanu-Marus(Misalericu)-Misalericu(Cucu)-Sipovic-Popescu-Advic-Helder-Karlik-Zaharia(Brigido)-Popa(Cristea-Brigido)-Jula(Tudorie) Suna destul de bine,zic!

mj

  •  
  •  

#2 Issos » 11-09-2014 11:19

Citez pe mj:
Plopeanu-Marus(Misalericu)-Misalericu(Cucu)-Sipovic-Popescu-Advic-Helder-Karlik-Zaharia(Brigido)-Popa(Cristea-Brigido)-Jula(Tudorie) Suna destul de bine,zic!

Si mai bine, ar fi cu Grahovac, acum ca a plecat si Ciofoaia, intoarcerea din pribegie pare mult mai realizabila.
+1

Issos

Login sau crează cont pentru a comenta              |