STIRI Liga I Cristi Munteanu cere mai mult de la jucătorii gălăţeni

Silviu IlieSilviu IlieNoul team manager al Oţelului şi-ar dori ca fotbaliştii născuţi în Galaţi să dea totul pentru clubul fanion al oraşului. Din acest motiv, Cristi Munteanu l-a rugat public pe Florin Cernat să revină la clubul care l-a dat fotbalului mare, pentru a ajuta echipa să iasă din impas.


Fosta legendă din poarta oţelară a mai afirmat că are aşteptări mari şi de la Silviu Ilie, care este singurul campion rămas ce juca constant şi în formaţia din 2011. La final, Cristi Munteanu l-a nominalizat şi pe George Bârlădeanu printre gălăţenii de la care vrea să vadă spirit de sacrificiu, având în vedere că joacă pentru cea mai titrată echipă a oraşului în care s-au născut.  

Cristi Munteanu: „Am făcut ofertă scrisă pentru Florin Cernat, aşteptăm să primim un răspuns de la el. Sper să fie un răspuns pozitiv. Atât eu cât şi Ovidiu Burcă îl rugăm  public să revină pentru a da o mână de ajutor clubului la care s-a format. Îmi pun mari speranţe şi în Silviu Ilie. Sunt sigur că poate să redevină în scurt timp jucătorul care câştiga campionatul acum trei ani, să fie unul din liderii echipei atât în teren, cât şi în vestiar. Acum este accidentat, are o contractură, dar îşi va relua în curând antrenamentele. De asemenea, aştept mult şi de la Bârlădeanu.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Denis » 11-09-2014 14:19

Un adevarat castig Cristi Munteanu. Stie cum sa motiveze jucatorii.

Denis

Login sau crează cont pentru a comenta              |