STIRI Liga I Filip a ajuns la Petrolul

Ioan FilipIoan FilipMijlocaşul central Ioan Filip, care a părăsit Oţelul în această vară, a ajuns din postura de liber de contract la Petrolul Ploieşti, acolo unde echipa noastră l-a dat şi pe Victor Astafei înaintea acestui sezon. Jucătorul de 25 de ani îşi încheiase contractul cu formaţia gălăţeană pe 30 iunie, anul curent, aşa că a ajuns gratis la formaţia prahoveană.


Originar din Criştioru de Jos (jud.Bihor), Ioan Constantin Filip a mai jucat pentru Minerul Ştei, Luceafărul Lotus Băile Felix şi FC Bihor Oradea. În 2010-2011, sezon în care echipa noastră s-a încoronat cu titlul de campioană, Filip a apărut de nicăieri în lotul antrenat pe atunci de către Dorinel Munteanu şi s-a impus ca titular la scurt timp de la venirea sa. Per total a strâns 96 de meciuri (6 ca titular în Liga Campionilor) în tricoul Oţelului, marcând 5 goluri.
Sezonul trecut, Filip a evoluat în 25 de partide (16 ca titular), timp în care a strâns 1414 minute pe gazon şi a marcat un gol foarte important, în prelungirile jocului de la Braşov.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Lost » 13-09-2014 09:24

A ales o echipa buna, bravo lui !

Lost

  •  
  •  

#2 granata » 13-09-2014 13:01

Se termina cat de curand si cu Petrolul stiti cum e la noi "minunile tin trei zile" apoi prapadul..

granata

Login sau crează cont pentru a comenta              |