STIRI Liga I Stan nu mai e duşman cu Borş

Stan si Bors (sursa foto: CANCAN via PresaGalati Braila) Stan si Bors (sursa foto: CANCAN via PresaGalati Braila) Site-ul PresaGalaţiBrăila a prezentat astăzi câteva poze extrem de interesante, cadrele fiind luate pe 26 iunie 2014, conform site-ului de ştiri local. Cei mai mari duşmani în viaţă, după cum încercau să pară acum doi ani de zile Marius Stan şi Ionel Borş, se plimbă liniştiţi şi vorbesc ca doi vechi prieteni, depănând probabil amintiri despre cum a ajuns Oţelul la sapă de lemn.  

Fostul director general al clubului, actual primar, şi fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie au fost în război timp de aproape un an, cel puţin la nivel declarativ, Stan încercând să-l gonească pe Borş pentru a-i face loc “investitorului” Dan Grigore Adamescu. Ştim cu toţii cum s-a terminat povestea, cu Oţelul ajungând acum în pragul falimentului, după ce peste 20 de milioane de euro s-au evaporat din conturile clubului într-un timp incredibil de scurt.

Marius Stan (1 aprilie 2012): “Banii veniți de la UEFA există în continuare, dar nu am avut niciodată banii propriu-zis pentru că noi făceam cheltuielile în avans. Acum stăm cu milioane în cont și nu ne putem desfășura activitatea în condiții normale. Din nefericire trăim un coşmar perpetuu și nu înțeleg de ce ne este dat nouă lucrul asta. Aș vrea să mă abțin, pentru că aș putea să iau foc. Avem nevoie de trei semnături: a directorului economic, a preşedintelul Consiliului de Administrație și a mea. Miercuri am fost puși într-o situație hilară când a trebuit să alergăm pentru a treia semnătura tocmai până la București, pentru că aveam termen până la ora 14.00 ca să nu ne blocheze conturile. Dar așa înțeleg unii să ajute la buna funcţionare a acestui club. Persoana aceasta nu dă nicio declarație niciodată. Este vorba de președintele Consiliului de Administrație, Ionel Borş. Cu domnia sa nu am avut nicio discuție de când am câștigat campionatul. Doar peste cadavrul meu va reuși cineva să deturneze banii spre alte direcții decât spre fotbal. Se încearcă să îmi dau demisia sau încearcă ei să obțină o demitere, dar nu e atât de ușor, vorbesc de oameni care nu au făcut niciodată nimic pentru clubul ăsta. La alt club nu plec, rămân la Galați indiferent de ce se întâmplă. Sper că în ceasul al 12-lea oamenii își vor reveni și vor lăsa lucrurile să funcţioneze normal la Oţelul.”

Marius Stan (30 mai 2012): “De un an și două săptămâni sponsorul nostru nu ne-a mai dat niciun leu și de atunci trăim doar din banii pe care i-am produs. Putem fi declarați în insolvență pentru că nu ne plătim datoriile față de furnizori și asta nu pentru că nu avem bani, ci pentru că nu vor mușchii unora din conducerea clubului. Desigur, ne autofinanțăm și paradoxal ne autoîmpiedicăm din cauza altor oamenii care nu au adus un leu în contul clublui. Nu au adus nimic acționarii la club, acea contribuție de 25.000 de euro a fost dată tot de Combinat sub formă de împrumut. Ei apar în acte ca acționarii clubului și ei ar putea să încaseze dividende, dar îi împiedică o semnătură, cea de a treia, a lui Stan și de aici lupta surdă împotriva mea pentru ca ei să își poată împarți dividendele. Au apărut oportuniștii interesați nu de rezultate, ci de banii echipei, banii de la Champions League sunt într-adevăr o miză uriașă. Pentru noi sunt banii care urmau să ne asigure funcționarea pentru trei ani. Putea să vină și DNA-ul. Noi am avut și un audit făcut de o firmă de prestigiu mondial, nu local și nu a avut ce să spună. E regretabil că dincolo de toate lucrurile astea suferă echipa, pentru că eu sunt călit în lupte de genul acesta. Și acum acţionarii au pretenții la milioane de euro. Se poate alege praful fără doar și poate, dar eu tot sper că oamenii ăștia se trezesc la realitate. Nu au dat nimic aici și trebuie să își ia mâinile de pe echipă și să o lase mai departe să se dezvolte, pentru că sunt oameni care vor să investească, dar din păcate lucrurile trenează și situația va deveni critică în curând.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 granata » 12-09-2014 09:56

Au fost dusmani de "ochii lumii"..La fel cum e dusman si cu Adamescu..

granata

  •  
  •  

#2 Issos » 12-09-2014 13:32

Normal ca toti 3 sunt foarte buni prieteni ca doar au impartit banii din Liga. Tocmai de asta Stan are tot interesul sa dispara Otelul sa nu se afle de cum au stat lucrurile.

Issos

  •  
  •  

#3 Aruon » 12-09-2014 14:47

Uitati in poza doi dintre cei trei praduitori ai Otelului..care au o vina imensa pentru tot ce se intampla acum la Otelul.Se pare ca nu se mai aude nimic de ei in kegatura cu acest subiect,asta si vroiau sa-si stearga urma rapid dupa marele jaf.

Aruon

  •  
  •  

#4 bigsorin » 12-09-2014 15:11

cine zicea c-au fost certati au furat banii otelului in 3 stan-bors-adamescu apoi au vrut sa duca clubul la faliment pt asi sterge urmele ca pe fosta societate otelul doar n-ar fi prima data

bigsorin

  •  
  •  

#5 Nileda » 13-09-2014 13:23

Nu-mi vine sa cred cat de prost am fost.
Chiar il credeam om......
Pacat. Dezamagitor....

Nileda

Login sau crează cont pentru a comenta              |