STIRI Liga I Arcanu: „La Oţelul era nevoie de un portar de calibru”

Dorin ArcanuDorin ArcanuDorin Arcanu, fostul portar de legendă al Oţelului, a fost invitatul emisiunii Lider Sportiv. Printre subiectele abordate de Arcanu a fost şi cel al actualilor portari din lotul Oţelului.

”Am urmărit meciurile Oțelului, au fost probleme cu portarii. Pot spune că a fost o abordare un pic prea curajoasă față de acest post. Având în vedere contextul, echipa nu este experimentată, iar în aceste condiții era nevoie de un portar de calibru. Este o decizie luată de conducere să joace cu portari fără experiență, eu nu sunt de acord, este o părere personală”, a spus Dorin Arcanu la Lider Sportiv.

Despre actualul titular dintre buturile echipei gălățene, Dragoș Plopeanu, Arcanu a spus: ”Despre evoluția lui Plopeanu de la Iași pot să spun că impresionant este o caracterizare prea puternică. A făcut un joc normal cu două-trei reușite care au dat un plus echipei, de aici până a impresiona este cale lungă. Plopeanu are nevoie de susținere, este singura variantă în a-i crește randamentul, să fie susținut, să aibă suportul coechipierilor și al conducerii clubului”.

www.sportgalati.com 

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 13-09-2014 15:47

Grahovac,unde esti tu Grahovac?
Avem nevoie de unul ca Branko acum.
−1

Aruon

  •  
  •  

#2 bigsorin » 13-09-2014 16:30

sau goicoechea
+1

bigsorin

  •  
  •  

#3 ZubaZ » 13-09-2014 22:59

Pai articolul subliniaza ca avem acum portar, nu inteleg de ce e adus Grahovac in discutie ca Propleanu pare mai bun ;)

Nu zic nimic rau de Grahovac ca are locul lui in echipa si in sufletele noastre dar in acest moment avem portar!

Sa incercam totusi sa sustinem ce avem si sa nu mai plangem fostele vedete.
+1

ZubaZ

Login sau crează cont pentru a comenta              |