STIRI Liga I “Iubesc această echipă”

Cristi Babicu MunteanuCristi Babicu MunteanuInvitat la Lider Sportiv, de această dată din postură de conducător la Oțelul, legendarul portar al echipei roș-alb-albastre, Cristi Munteanu, a vorbit despre misiunea sa de team manager la club.


”Eu pot să spun că îmi asum tot ceea ce fac la Oțelul. Mulți mi-au spus că sunt nebun, dar iubesc această echipă, aici mi-am relansat cariera în fotbalul mare, echipa asta m-a trimis la echipa națională și voi face tot ce depinde de mine. Nu este ușor am luat un lot de jucători destul de tânăr, nu am putut transfera mai nimic, încercăm să facem ceva, dar când partea financiară te apasă trebuie să convingi jucătorii să vină pe salarii mai mici. Eu voi fi unul dintre oamenii care voi motiva echipa, ar fi foarte bine ca publicul să fie acela pe care îl știam eu. Este important și esențial să susține echipa, avem jucători tineri, titulari născuți 1992, 1994, 1996, jucători ce provin din Centrul de Copii și Juniori, avem centru foarte bun.”

Fostul portar a confirmat zvonurile care spuneau că înainte de meciul de la Brașov,a fost aproape să revină în poarta Oțelului: “Trebuie să recunosc că mi s-a cerut ajutorul de către conducerea clubului pentru a găsi o soluție la meciul cu FC Brașov. Atunci la Oțelul a fost o situație deosebită și chiar am fost întrebat dacă aș putea să intru să joc. Acest lucru m-a pus pe gânduri, dar m-am retras de patru ani și riscam să intru să joc și să mă fac de râs.”

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |