STIRI Liga I “Acționarii au investit 800.000 euro în Oțelul de la începutul anului”

Vlad Alexandru Rapisca (in stanga imaginii)Vlad Alexandru Rapisca (in stanga imaginii)Noul administrator special al FC Oțelul Galaţi, Vlad Alexandru Răpișcă, a anunțat la Lider Sportiv suma investită de actualii acționari, de la începutul anului 2014.


Vlad Alexandru Răpișcă: “Nu pot confirma discuțiile cu Ștefan Mărginean, iar în acest moment nu sunt discuții cu oameni care să preia clubul Oțelul. La momentul preluării echipei am spus că voi prezenta un plan de redresare financiară a echipei. Noi nu putem funcționa numai cu banii din drepturile TV în momentul de față. De la începutul anului 2014, acționarii au investit în echipă 800.000 euro! Nu știu dacă acest lucru era cunoscut.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 14-09-2014 15:45

Gata? A inceput si asta cu vrajelile? Dar parca erau discutii pentru preluarea clubului, acum nu mai sunt? :-x

Tudor

  •  
  •  

#2 Aruon » 14-09-2014 16:23

Pe ce?Ca nu se vede nimic.

Aruon

  •  
  •  

#3 vitzamina » 14-09-2014 18:15

Trebuie sa i se dea credit cum li s-a dat si celorlalti la inceput de drum. Rapisca a adusa la club doi oameni din fotbal, unul fiind Babicu, unul din adoratii tribunelor. Asta nu poate fi decat un plus. A mai adus si doi jucatori cu experienta in campionat, care cred ca se vor impune in primul 11 deci e un mic salt calitativ.
Referitor la cei 800.000 de euro, e ceea ce a gasit inregistre din mandatul lui Ciofoaia, deci ce justificare ar trebui sa aiba el? Si in plus, chiar daca e pus pe treaba trebuie sa intelegem toti ca are limite. Cine crede ca omul asta sau oricare in locul lui are putere sa lupte impotriva actionarilor e cel putin naiv.
Mostenirea Bors-Stan-Adamescu e cea care macina clubul cel mai tare. In stafful lui Rapisca am mare incredere ca va lupta pana la capat. Cu ce arme? Asta e o intrebare foarte buna...
+1

vitzamina

  •  
  •  

#4 VLAD » 16-09-2014 21:00

VRAJEALA!!!!! CE SA FACI DOAR CU 800 000 DE MII????
MA MIR CA AU REZISTAT PANA ACUM...
ADAMESCULE...DACA NU BAGI BANI....LASA-NE....
APROPOS, ...DE CE NU AU VENIT NOII INVESTITORI??? AUSTRALIENII???? AU PLECAT SI EI ....
E NASOL...

VLAD

Login sau crează cont pentru a comenta              |