STIRI Liga I La mulţi ani, Stelian Cucu!

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuAstăzi, 15 septembrie 2014, Stelian Cucu împlineşte vârsta de 25 de ani, ocazie cu care îi urăm, în numele tuturor suporterilor, un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în tricoul roşu-alb-albastru.


“Stelu” s-a mai aflat de două ori în atenţia Oţelului, dar abia anul acesta a fost adus la formaţia fanion a Galaţiului, după mulţi ani petrecuţi la concitadina Dunărea, echipă care s-a desfiinţat recent! Mijlocaşul central, care poate juca cu succes şi în centrul apărării (vezi meciul cu Rapid) a mai fost dorit la Oţelul încă de pe vremea lui Marius Stan şi a fost foarte aproape să-şi împlinească visul, dar tranzacţia pe 60.000 de euro şi 50% dintr-un viitor transfer cu defuncta Dunărea a picat în ultimul moment. Era anul 2009, an în care Stelian Cucu a participat chiar şi la un trial al echipei naţionale antrenate de Răzvan Lucescu, deşi evolua în Liga a II-a! Acest lucru l-a adus chiar în atenţia Unirii Urziceni, dar nu va semna cu viitoarea campioană, ci va ajunge la Chiajna cu care promovează în 2011 în Liga I. Cu toate acestea, după doar 12 meciuri jucate, se întoarce la Dunărea, ratând şansa de a debuta în prima divizie. Urmează trei sezoane bune pentru Cucu la Galaţi, acesta fiind unul dintre oamenii de bază ai echipei cu 68 de meciuri jucate (60 ca titular) şi 6 goluri marcate! În 2013 ajunge din nou în atenţia Oţelului, dar Petre Grigoraş renunţă la el după un cantonament montan, păstrându-l doar pe Dan Popescu, venit de la aceeaşi formaţie gălăţeană. Vara lui 2014 îi aduce în sfârşit lui Cucu meritatul transfer la Oţelul, el debutând şi în prima ligă, acolo unde a jucat până acum 4 meciuri în care a reuşit o pasă de gol contra Rapidului!
Probabil cel mai frumos cadou pentru fundaşul/mijlocaşul nostru ar fi o victorie în meciul de astăzi de la Craiova. Să sperăm că el, împreună cu colegii săi, vor reuşi acest lucru !

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 15-09-2014 12:21

La multi ani!
PS: Sorin Cucu mai este la Otelul?

Alexandru C.

  •  
  •  

#2 Dregan » 15-09-2014 13:42

Citez pe Alexandru C.:
La multi ani!
PS: Sorin Cucu mai este la Otelul?

Nu mai e. Ultima oara a jucat pentru Dunarea, pana la desfiintare...
+1

Dregan

  •  
  •  

#3 Tudor » 15-09-2014 17:47

La multi ani!

Tudor

  •  
  •  

#4 VLAD » 16-09-2014 21:45

LA MULTI ANI !!! ESTI SURPRIZA PLACUTA A ECHIPEI ...CINE A AVUT INCREDERE IN TINE ...BINE A FACUT...ESTI UN CASTIG PENTRU ECHIPA ...

VLAD

Login sau crează cont pentru a comenta              |