STIRI Liga I “Le-am oferit victoria pe tavă!”

Hans Michael WeissHans Michael WeissTehnicianul Oţelului, Hans Michael Weiss, a afirmat imediat după partida pierdută la Craiova, că oltenii au fost mai norocoşi şi din acest motiv s-au impus. Antrenorul era supărat pe apărarea sa, deoarece a oferit victoria pe tavă craiovenilor, încasând un gol de la 25 de metri de buturi. Tehnicianul neamţ este de părere că meciul trebuia să se termine egal, deşi oţelarii au avut un om în plus aproape o repriză. Cu toate acestea, el este optimist în privinţa meciului cu CFR Cluj, deşi rămâne de văzut dacă acest joc îl va mai prinde pe banca Oţelului!


De partea cealaltă, antrenorul oltenilor, Emil Săndoi, a declarat că urmărim cel mai dur campionat jucat vreodată în România, deoarece retrogradează 6 formaţii, iar lupta în subsolul clasamentului este una acerbă.  

Michael Weiss: “O victorie destul de norocoasă a craiovenilor. Nu e normal să iei gol de la 25 de metri, chiar dacă acel gol a venit după un superşut. Le-am oferit victoria pe tavă! În principiu a fost un meci echilibrat, doar că ei au fost mai norocoși. În mod normal, trebuia să se termine 0-0. Vine un meci greu cu CFR Cluj, însă campionatul este foarte echilibrat și nu văd de ce nu am avea șanse cu CFR. Se joacă inestetic, dar important e să supravieţuim."

Emil Săndoi (antrenor CSU Craiova): “Era foarte important acest joc, deoarece echipa venea după șase jocuri fără victorie. Ținând cont de condițiile în care am obținut acest succes, băieții merită felicitați pentru efortul depus. Am dominat meciul până în minutul 60, e o victorie meritată, chiar dacă după eliminare ne-am retras ca să conservăm rezultatul. Kay nu avea voie să facă acel gest necugetat, e o lipsă de responsabilitate din partea lui. Bălgrădean e un portar care nu are nevoie de recomandările mele, a dat siguranță echipei, și-a dirijat jucătorii din fața lui, are un merit și el la această victorie. E cel mai dur campionat care a existat vreodată, pentru că sunt 6 echipe care vor retrograda. Noi de abia în etapa 7 luăm prima victorie, e o gură mare de oxigen succesul din această seară.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 eddynho » 16-09-2014 11:01

Pana acum era de vina terenul,erau de vina eliminarile,a dat vina si pe ghinion cu chiajna,acum cand avem un om in plus,aia au 2 puncte inainte de meci si tot ei au avut noroc.Cand vreodata a fost vina lui? Ce vina au oltenii ca Tudorie nu a stiut sa bage capul la acea centrare a lui Zaharia,ce vina are el ca sare mingea din Tudorie mai rau ca dintr un incepator si il titularizeaza indiferent de situatie?De ce sunt norocosi oltenii ca se joaca doar cu centrari de pe partea stanga si cu mingi la bataie pe Tudorie care nu stiu sa fi castigat 3 mingi la cap,sau pe Cristea,care in afara de cele 2 goluri cu rapid nu a miscat absolut deloc,cand noi aveam om in plus pe teren?Sunt norocosi oltenii pentru ca ai nostri nu trag la poarta nici in ruptul capului? pana acum era terenul de vina terenul,arbitrul,ghi nionul nostru,acum e de vina norocul oltenilor. OUT WEISS

eddynho

 •  
 •  

#2 Lost » 16-09-2014 11:03

CUM CACAT BA SA JOCI LA 0-0 CU ULTIMA CLASATA ? ESTI PROST ? DATI DEMISIA IN MTEY !!

Lost

 •  
 •  

#3 Viciu » 16-09-2014 11:25

Asa e, le-ai oferit victoria pe tava .

Deci , DEMISIA !
+3

Viciu

 •  
 •  

#4 eddynho » 16-09-2014 12:16

La braila jucam in cupa !!!!!

eddynho

 •  
 •  

#5 Aruon » 16-09-2014 17:58

Daca as fi fost in conducere ti-as fi oferit eu o demitere ce altii trebuiau sa ti-o dea de mult..

Aruon

 •  
 •  

#6 VLAD » 16-09-2014 21:11

GATA A PLECAT !!!! AZI LAU DAT AFARA ...

VLAD

 •  
 •  

#7 VLAD » 16-09-2014 21:33

AM INTELES, PE SURSE, CA VINE CIUBOTARIU ....

VLAD

Login sau crează cont pentru a comenta              |