STIRI Liga I "Helder, Brigido sau Cernat mai au nevoie de antrenamente"

Ruben BrigidoRuben BrigidoDunărea Bătrână, site-ul suporterilor echipei Oţelul Galaţi, v-a prezentat în direct de la stadion ce s-a întâmplat la conferinţa de presă de la ora 13.00! Întâlnirea cu jurnaliştii a fost prezidată de antrenorul secund Daniel Florea, cel care va sta pe bancă la meciul de mâine cu CFR Cluj. De asemenea, au fost invitaţi fotbaliştii Gabriel Emil Jula şi George Andrei Miron. Iată declariile:

Daniel Florea (antrenor interimar Oţelul): “O să avem un meci dificil, dar trebuie să luăm cele 3 puncte. E o perioadă mai grea, dar sper că băieţii au înţeles că trebuie să aibă aceeaşi atitudine din meciul cu Rapid: să fim uniţi şi să luam cele 3 puncte. Nu contează adversarul. Aş vrea să-i pot motiva pe cei care intră pe teren să putem obţine victoria. Cei care intră cu CFR trebuie să dea totul pe teren. O să vedeţi mâine o echipă care va face tot posibilul pentru a câştiga.”

Emil Jula: “Va fi o mare plăcere să-i revăd pe fani. La Galaţi am avut cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea. E un moment greu, dar mâine vom lăsa la o parte toate problemele, deoarece avem nevoie ca de aur de cele 3 puncte. Sper să vină şi fanii alături de noi!” 

Andrei Miron: “Avem adversari foarte puternici, vreau să stau cât mai bine în teren, să reuşim să ne impunem. Rog şi suporterii să vină alături de noi, e mare nevoie de ei.”

Daniel Florea (antrenor interimar Oţelul): “Deocamdată nu m-am hotărât în privinţa lotului de 18 jucători pentru mâine, abia după antrenamentul de azi vom decide. Avem probleme medicale cu Zaharia, Milea şi Adăscăliţei. Cel mai important e să le transmit celor care intră pe teren că putem să câştigăm. Grădinaru poate intra să joace, e pregătit fizic. Helder, Brigido sau Cernat mai au nevoie de antrenamente. Sper ca în 10 zile să ne putem folosi de ei. Iulian Popa cred că ar putea intra şi mâine, la fel ca şi în cazul Grădinaru."   

FINAL DE CONFERINŢĂ!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 romeo » 19-09-2014 12:19

Ovidiu Burca , a transmis ieri ca "pana maine aflam antrenorul".Se pare ca nu se inghesuie prea multi...si promisiunea a fost neonorata...

romeo

  •  
  •  

#2 Denis » 19-09-2014 16:36

Mi-ar placea sa-l vad pe Popa la treaba. Dar sper ca si Portughezii si Cernat sa fie gata cat mai curand, caci cu accidentarile si cu suspendarile astea se pare ca avem nevoie de tot lotul.

Denis

  •  
  •  

#3 Aruon » 19-09-2014 16:44

Interesant sa vedem cum vor juca portughezii..

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |