STIRI Liga I ”Nu faci în fiecare zi un meci de nota 10”

Dorin ArcanuDorin ArcanuInvitat la Lider Sportiv, fostul portar legendar al Oțelului, Dorin Arcanu, a spus povestea primeni note de 10 acordată de cotidianul cu profil sportiv, Gazeta Sporturilor, în urma unui meci fantastic de-al goalkeeperului contra Universităţii Craiova.


“Țin minte foarte multe de la acel meci. Pot să spun că a fost unul din meciurile care îți rămân în memorie. Nu faci în fiecare zi un meci de nota 10. Este cunoscută reticența ziariștilor de a acorda nota maximă. A fost un meci foarte intens, cu multe intervenții reușite și foarte multă încărcătură. Mă întorceam să joc împotriva echipei de unde plecasem şi probabil ziaristul respectiv a făcut o concesie acordând prima notă de 10 din istorie.”

Datorită evoluţieie sale fantastice în condiţii vitrege, Oţelul a reuşit să câştige într-o deplasare foarte grea în urma intervenţiilor sale, iar Arcanu a fost primul jucător din România care a primit nota 10 în Gazeta Sporturilor. Numele său era scris cu albastru şi în dreptul său era trecută nota maximă. A fost pur şi simplu de netrecut într-un meci în care Craiova ar fi trebuit să se impună lejer la ce ocazii a avut. Arcanu le-a scos pe toate! Legenda lui Dorin Arcanu, realizată de Dunărea Bătrână, poate fi citită aici.

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |