STIRI Liga I Răpișcă: “Apreciez mult munca d-lui Stan la Oțelul”

Marius Stan - Vlad Alexandru RapiscaMarius Stan - Vlad Alexandru RapiscaAdministratorul special al FC Oțelul Galaţi, Vlad Răpișcă, a declarat la Lider Sportiv că încearcă să găsească o cale de comunicare/colaborare cu fostul conducător al clubului, actualul primar, Marius Stan.


“Eu cred că o persoană și un conducător cum a fost domnul Stan în fotbalul din România ne poate ajuta cu sfaturi, cu idei, ori în momentul de față nu putem spune  că putem face lucrurile de unii singuri. Știți cum e, fiecare drum trebuie pavat. Sper să putem găsi o punte de comunicare. Eu îmi doresc acest lucru, ce a făcut domnul Stan în trecut pentru echipă nu știu cine mai poate face. Apreciez foarte mult munca dânsului, sper ca atunci când voi avea nevoie de un sfat să pot apela la dumnealui.”

Recent noul administrator special al FC Oţelul Galaţi a afirmat că este gata oricând să colaboreze cu Primăria Galaţi sau Consiliul Judeţean, lucru imposibil în mandatul lui Lucian Ciofoaia. Administratorul special a dat de înţeles că orice ajutor pentru Oţelul ar fi binevenit, clubul fiind într-o situaţie foarte grea din punct de vedere financiar.

Vlad Alexandru Răpişcă: “Ne dorim ca mulţi oameni de afaceri din Galaţi să vină lângă echipă. Noi suntem deschişi la o colaborare cu administraţia locală. Vreau să am o discuţie cu domnul primar pentru a vedea în ce măsură putem fi sprijiniţi. Orice ajutor, că vine de la Primărie, de la Consiliul Judeţului sau de la alţi factori locali, este binevenit.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Damian » 20-09-2014 13:47

Atata timp cat clubul se afla in ghiarele lui adamescu nu cred ca va fi posibil. :-x
+2

Damian

Login sau crează cont pentru a comenta              |