STIRI Liga I “Oţelul nu a contat în atac”

Tibor SelymesTibor SelymesCu noul antrenor, Tibor Selymes, în tribună, Oţelul nu a putut mai mult în faţa lui CFR Cluj şi a pierdut din nou acasă, scor 0-1. Noul tehnician al formaţiei de la Dunăre, care a asistat la partidă de la oficială, a declarat că a văzut un joc foarte slab al ambelor formaţii, din care Oţelul ar fi putut scoate totuşi măcar un punct dacă ar fi dat dovadă de mai mult curaj.

Selymes este de părere că poate scoate echipa din impas, afirmând că a venit la Galaţi cu obiectivul clar de a salva formaţia de la retrogradare. Tehnicianul a mai spus că va avea mult de muncă, find nemulţumit de condiţia fizică arătată de echipierii Oţelului, cât şi de lipsa de eficacitate din atac.
De partea cealaltă, antrenorul oaspeţilor de ieri, Vasile Miriuţă, îşi face poze cu clasamentul, deşi CFR nu a arătat deloc ca o sperietoare în meciul de aseară.

Tibor Selymes (antrenor Oţelul): ,,Jocul în sine a fost slab. M-am aşteptat la mai mult atât de la echipa noastră cât şi de la CFR. Dacă aveam tupeu, am fi putut scoate mai mult. Obiectivul este salvarea de la retrogradare, va fi greu, dar sunt încrezător, de asta am venit. Nu sunt speriat de ce am găsit aici. Avem mult de lucru la aşezare, condiţie fizică, ne punem pe treabă. Sunt câţiva jucători talentaţi, dar este rău că Oţelul nu a contat în atac."

Vasile Miriuţă (antrenor CFR Cluj): ,,Nu am făcut un meci strălucit astăzi. Poate că a fost cel mai modest meci al nostru din ultimul timp. Până la urmă însă am obţinut o victorie muncită şi meritată. Trebuie să facem partide mai bune. Tade este un jucător în formă, care muncește mult. E cel mai în formă atacant din România. Îi felicit pentru atitudine pe băieţii mei, au muncit foarte mult şi le mulţumesc. Nu-i rău să fim pe primul loc. I-am zis băiatului meu să mă aştepte la Budapesta cu o poză cu clasamentul. Glumesc, desigur! Este minunat pe primul loc, dar trebuie să muncim să rămânem aici. Deocamdată nu simt că ne putem lupta pentru titlu. Vedem la finalul turului, când sperăm să fim la 3-4 puncte de lider.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Florin22 » 21-09-2014 11:27

Nu trebuie sa fii savant pentru a-ti da seama ca la Otelul este de munca, orice antrenor care vine va avea mult de munca iar aici se vede clar faptul ca noi toata vara nu am avut antrenot si nici echipa, un stagiu de pregatire defectuos, rezistenta fizica zero la fel si disciplina tactica, cartonase rosii si galbene la greu lucru care ne va costa probabil in retur daca jucatorii o vor tine asa. In atac nu prea contam de ceva timp, nici sezonul trecut nu am facut o treaba prea buna dar am reusit ceva cu mijlocasii, sper ca venirea lui Cernat sa conteze si sa faca diferenta. Oricum un joc slab de ambele parti, un singur sut pe poarta tot meciul si ala a fost golul, aici nu stiu daca CFR a jucat slab sau ne-am aparat noi bine dar orice ar fi a fost un meci de uitat, un cosmar.

Florin22

  •  
  •  

#2 Arkan » 21-09-2014 11:31

Am tot sperat ca Weiss va face lucrurile sa se miste, ca va aduce jucatorii intr-o forma buna de joc si ca va avea o idee despre cum sa construiasca...dar din pacate nu s-a intamplat deloc asta. Am vazut aseara niste jucatori intr-o forma fizica precara (desi nu sunt grasi, sa zici ca-i vina lor), cu spatii uriase intre linii, mai ales pe final. Nu se puteau misca, pase simple au fost ratate pentru ca nu mai puteau sta in ghete. N-am mai vazut de la judet echipa cu asemenea gauri intre aparare si linia de mijloc, de exemplu. Ca jucatorii sunt slabi, e in mare parte adevarat, dar macar pregateste-i fizic, invata-i sa stea aproape, sa dezvolte un contraatac, ceva. Weiss n-a facut nimic din asta!

Cred ca aici se vede faptul ca la nationale nu se lucreaza fizic (ca nu e timp), jucatorii vin la un nivel destul de ok si aia e. Iar cand e vorba de tari cu traditie in fotbal, ca Filipine sau Rwanda....

Mult succes, Tibi Selymes, ai enorm de mult de lucru si timp destul de putin.

Arkan

  •  
  •  

#3 cameleon » 21-09-2014 12:59

Eu sper sa vad o echipa ofensiva.
Sper sa vad la fazele fixe, lovituri libere, cornere, auturi in preajma careului advers, scheme lucrate la antrenamente. Avem 4-5 jucatori inalti si suntem zero la asemenea faze, nu facem presiune deloc pe adversari. Luati exemplu de baschet in care fiecare aut devine o faza fixa iar jucatorii aplica o schema. Fazele fixe ar trebui sa fie atuul nostru.
La noi totul se face dupa ureche, batem lovitura libera doar sa fie batuta, si daca se poate inapoi la fundasi.
Fotbalul e simplu, dar stim de minune sa-l facem greu. Am vazut jucatori care au nevoie de 3 atingeri ca sa stapaneasca o minge simpla.Pase din prima sau suturi, ce sa mai vorbim...
Selimesi, eu iti acord aceiasi incredere pe care i-am acordat-o si lui Badea, si lui Lienen, si lui Weiss. Toata lumea vrea sa castige, dar modul in care vin victoriile sune totul. Lasa-i sa joace fotbal, nu-i incorseta cu prea multa tactica, lasa-i sa mai si dribleze...

cameleon

  •  
  •  

#4 Steel Dany » 21-09-2014 14:20

in ultimele 2 meciuri (aprox.188 min) am avut 1 singur sut pe poarta, asta spune tot.

Steel Dany

  •  
  •  

#5 Aruon » 21-09-2014 18:41

Sper sa vad un nou stil de joc al Otelului ca cel de pana acum a fost jalnic si jale e si la clasament..
Sper ca Selymes sa schimbe ceva!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |