STIRI Liga I Florin Cernat este realist

Florin CernatFlorin CernatCel mai important transfer al Oţelului din ultima vreme, Florin Cernat, a asistat la meciul cu CFR Cluj din tribună, el amânându-şi încă revenirea la echipă până se va pune la punct cu pregătirea fizică. Talentatul jucător gălăţean speră să poată intra peste două etape şi este realist când vine vorba de şansele de evitare a retrogradării.

Mijlocaşul a declarat că Oţelul nu poate sta într-un singur jucător şi că are nevoie de un joc colectiv mai bun pentru a putea scăpa. Fotbalistul de 34 de ani, care a evoluat doar în afară în ultimii 13 ani, este îngrijorat de faptul că formaţia roş-alb-albastră pierde prea uşor meciurile de pe teren propriu.
În doar 3 zile de când a fost adăugat în sondajul privind ultimele transferuri, Cernat a trecut deja pe primul loc în topul opţiunilor suporterilor, fiind considerat de fani cel mai bun nou-venit din acest sezon, în poll-ul lansat de Dunărea Bătrână.      

Florin Cernat: "Sper să revin în două etape cel târziu, dar va fi greu să ne salvăm. Fotbalul este un joc colectiv şi nu se rezolvă problemele printr-un singur jucător. Mă îngrijorează că pierdem acasă, dar sper să creştem şi să luăm puncte, pentru că avem nevoie."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 corneliu » 21-09-2014 15:12

,,Otelul nu poate sta intr-un singur jucator"..intr-unul nu,dar in doi eu zic ca se poate.Tot ce trebuie facut este ca Cernat sa tinteasca unul din colturile rotunjite ale capului lui Tudorie,gasind si unghiul potrivit in acelasi timp,suficient ca sa intre mingea in poarta.Nu vreau sa-l fac pe Tudy copac,dar intre cei doi nu exista nici o diferenta.Asta pt cei care isi pun toate sperantele intr-un jucator umflat de interesele unora dar care pana acum in afara de doua goluri absolut intamplatoare nu a demonstrat nimic.Ce usor de pacalit sunt cate unii sustinatori ai lui!?
−1

corneliu

  •  
  •  

#2 corneliu » 21-09-2014 15:22

Ecipa asta ar putea dobora recordul stabilit de Sunda.Ce fac astia aproape ca este penal..5 pct.7 rosii in 8 meciuri :D Asa cum performanta se rasplateste,la fel ar trebui si contraperformanta si infractiunile sa se pedepseasca.Asta inseamna ineficienta si indisciplina.Nu vad alta masura de reabilitare decat fortati sa presteze cateva ore pe zi de munca in folosul comunitatii pana la educarea ,disciplinarea si aparitia rezultatelor care sa ne scape de zona retrogradarii.Daca nu sa se apuce de alta meserie ca asta nu li se potriveste.
−1

corneliu

  •  
  •  

#3 vitzamina » 21-09-2014 21:49

Asta e o atitudine corectă. Echipa trebuie mai întâi să conștientizeze în ce mare gaură se află.
Abia când ești conștient ce trebuie să schimbi, începe drumul spre performanță. Dacă până mai ieri, cu hipopotamul Weiss care mai mișca în timpul meciurilor doar ca să alunge câte o muscă, totul iera bine și ”creșteam de la meci la meci”, iată că cineva le deschide ochii. Și tocmai unul care a cunoscut performanța.
Și încă unii nu conștientizează că va fi greu. De fapt FOARTE GREU, că am plecat cu frâna trasă. Până azi, trebuia să avem minim 10 puncte la ce echipe ne-a scos norocul în față și la ce joc au prestat.
Hai Oțelul ! Acel ”va fi greu să ne salvăm” ne arată că nu va fi imposibil, atâta timp cât vom lupta.

vitzamina

Login sau crează cont pentru a comenta              |