STIRI Cupa Romaniei “Între Galați și Brăila a fost și va fi mereu o rivalitate sportivă”

CUPA: CF Braila - OtelulCUPA: CF Braila - OtelulAntrenorul principal de la CF Brăila, Alin Pânzaru, fostul jucător al Oțelului de la mijlocul anilor ‘90, a prefațat la Lider Sportiv, derby-ul „Dunării de Jos”, din Cupă, dintre CF Brăila și FC Oțelul Galaţi:

”Vreau să fac un joc mare cu Oțelul, încheiat cu o calificare. Între Galați și Brăila a fost și va fi mereu o rivalitate sportivă. Cele două echipe s-au întâlnit și acum doi ani în Cupă, iar acum sper să ne ridicăm la nivelul adversarului, avem șansa noastră să facem o partidă reușită, să mergem noi mai departe de data asta.”

Despre recenta schimbare de pe banca tehnică  a Oțelului, Alin Pânzaru a spus: “De obicei schimbările de antrenori aduc emulație, dar asta poate fi și negativă. Tibor Selymes cunoaște de puțin timp echipa, astfel cerințele noului antrenor sunt mai greu de aplicat. Cei de la Oțelul se confruntă cu problemele lor, nici în campionat nu le merge foarte bine. Sper să ne organizăm bine, să facem un joc bun și să tranșăm calificarea.”

Emisiunea Lider Sportiv poate fi ascultată în fiecare sâmbătă timp de două ore de la 14.45, pe canalul regional de radio Pro FM-Lider FM, în Galați și Brăila pe 92,4 FM. Sugestii, reclamații sau comentarii despre Lider Sportiv se pot lăsa pe pagina de facebook a emisiunii Lider Sportiv.

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 cosmin-florin » 22-09-2014 16:42

23 SEPTEMBRIE la ora 16:00

CF BRĂILA – Oțelul Galați

Str. Parc Monument, nr. 1, 810296 Braila

Biletele se pun in vanzare marți la ora 11:00!
Preț bilet: - 5 lei

cosmin-florin

  •  
  •  

#2 Aruon » 22-09-2014 17:47

La cum aratam noi..s-ar putea sa ne incurce si descaltatii astia de la Braila.

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |