STIRI Liga I “Din păcate, golul s-a marcat după o greşeală comisă de mine”

Enes Sipovic (FOTO Marian Brailescu)Enes Sipovic (FOTO Marian Brailescu)Oţelul a fost învinsă cu 1-0 acasă de CFR Cluj, dar poate cel mai tare a durut neputinţa gălăţenilor, diferenţa de valoare dintre cele două trupe care s-au întâlnit sâmbătă fiind mai mult decât evidentă. Acest lucru l-a remarcat şi team managerul Cristi Munteanu care a explicat că nu le poate reproşa prea multe oţelarilor, aceştia alergând până la epuizare, dar neputând să facă mai mult în faţa unui adversar net superior.


Fundaşul central Enes Sipovic era foarte afectat la finalul jocului. El a recunoscut că a greşit la golul clujenilor şi îşi doreşte ca Oţelul să se impună în derby-ul istoric cu Brăila pentru suporteri.

Cristi Munteanu: "Din păcate, a trebuit să nimerim să jucăm cu una dintre cele mai în formă echipe din Liga 1. Eu spun că în această seară CFR nu a fost superioară Oţelului. Cred că dacă aveam şansă câştigam un punct. Nu am ce să le reproşez jucătorilor pentru că au alergat până la epuizare."

Enes Sipovic: “Încă o înfrângere. Am pierdut din nou puncte acasă. Trebuie să strângem puncte cât mai repede. Trebuie să ne impunem în Cupă la Brăila. Din păcate, golul s-a marcat la o greşeală comisă de mine.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 petrenho92 » 22-09-2014 11:39

Nu e nimic Sipa capul sus..mergem inainte si cu bune si cu rele forta otelul si victorie la braila si tg jiu Va sustin enorm forta otelul ;-) ;-)

petrenho92

  •  
  •  

#2 bogdan64 » 22-09-2014 18:35

Nu-i nimic, asa e fotbalul! Cu voi pana la capat! Si rusine ca sa nu spun altfel asa zisilor suporteri care l-au injurat pe Tudorie! A avut poate o zi mai proasta, e tanar si neexperimentat! Trebuie sa avem rabdare cu el si cu altii! Nu e Pele! Forza Otelul! Succes la Braila! Asta e primul meci important, apoi sa ne gandim la meciul cu Pandurii! Din cate stiu asa zicea si Dorinel - meciul care urmeaza conteaza, dupa aia mai vedem! FORZA OTELUL!

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |