STIRI Liga I LIVE: Prezentarea noului antrenor

Sala de conferinte a OteluluiSala de conferinte a OteluluiDunărea Bătrână, site-ul suporterilor echipei Oţelul Galaţi, vă va prezenta în direct de la stadion ce se întâmplă la conferinţa de presă care are loc astăzi, începând cu ora 14.00!
La întâlnirea cu jurnaliştii va veni Tibor Selymes, acesta urmând a fi uns oficial în funcţia de antrenor al echipei noastre.

Întâlnirea va fi prezidată cel mai probabil de către anagerul sportive Ovidiu Burcă şi team managerul Cristi Munteanu. Oficialii clubului vor vorbi despre meciurile care urmează atât în Cupă cât şi în campionat, prezentându-şi planurile pe termen scurt pentru redresarea echipei.
Aşadar, dacă doriţi să aflaţi ultimele veşti din cadrul clubului, rămâneţi pe Dunărea Bătrână şi folosiţi butonul de refresh la această ştire pentru a vedea în direct, în format livetext, răspunsurile de la conferinţă.

Cristi Munteanu (team manager Oţelul): “Aveam nevoie de întăriri. Am plăcerea şi onoarea să-l prezint pe noul antrenor principal – Tibi Selymes. Ne-am dorit foarte mult un antrenor tânăr, cu o mentalitate nouă. E un fost jucator din Generaţia de Aur, cu vastă experienţă internaţională. Cred că împreună cu el vom redresa echipa. Nu ne pierdem speranţa. Tibi s-a hotărât într-o oră să vină la Galaţi, nu i-a luat mult. Sper să fie cu succes, iar la anul să ne vedem sănătoşi tot în Liga I.”

Tibor Selymes (antrenor Oţelul): “Am acceptat pentru că era vorba de Oţelul Galaţi, fosta campioană a României. Mă bucur că am alături de mine oameni de fotbal, ca Munteanu şi Burcă, şi ei ştiu că e nevoie de răbdare, că performanţa nu se face peste noapte. În fotbalul românesc se schimbă antrenorii prea des. Primul lucru cerut de mine este să fiu lăsat să-mi fac treaba. Am văzut meciul cu CFR, sunt mai multe probleme la echipă, dar am convingerea că le vom pune la punct. Primul lucru pe care ne axăm va fi pregătirea fizică. Acum vom avea şi preparator! Ne ajută şi faptul că va fi o pauză după meciul cu Steaua., timp în care ne mai putem pune la punct. În staff vreau să-l aduc secund şi pe Vali Sinescu, cel care a fost principal la Astra în trecut. Mai avem nevoie de cel puţin doi jucători de valoare pentru a ne îndeplini obiectivul. Sunt convins că vom reuşi. Am vorbit cu Dorinel Munteanu, m-a felicitat, a zis că e foarte bine aici. A mai fost un moment când putea veni la Oţelul, imediat după Dorinel, când era Marius Stan, dar nu s-a concretizat. Avem nevoie de timp şi cred că vom reuşi apoi să ne îndreptăm şi către rezultat de genul celor obţinute cu Dorinel. E meci oficial la Brăila, deci îl tratăm foarte serios, chiar ne interesează Cupa. Ne gândim la mai multe variante de îmbunătăţire a lotului. Sunt similitudini între mine şi Dorinel, avem aceeaşi mentalitate. Sper să am şi eu norocul lui. Poate rămân şi eu 3 ani la Galaţi şi vorbim de performanţe.“

Cristi Munteanu (team manager Oţelul): “Selymes a dovedit că are curaj, pentru că a acceptat să vină într-un moment greu. Aducem şi campionii înapoi, Tămăşanu va fi noul preparator, ca în era Dorinel! Abia după 6 luni se simte cu adevărat amprenta unui antrenor nou.”

Tibor Selymes (antrenor Oţelul): “Sunt în jur de 8 echipe în subsolul clasamentului, apropiate valoric. Contează mult pregătirea fizică, e cea care va face diferenţa. Tot timpul un jucător cu valoarea şi experienţa lui Cernat va conta enorm. Trebuie să se pună la punct fizic pentru a putea da totul. Cu siguranţă că ne va ajuta foarte-foarte mult. Nu înseamnă însă că Florin Cernat ne va rezolva singur situaţia. Doar ca echipă ne putem îndeplini obiectivul. Îmi doresc o calificare în 90 de minute cu Brăila, pentru că apoi jucăm cu două formaţii foarte bune ale campionatului nostru. Pandurii are fotbalişti de valoare, am văzut meciul lor de la Giurgiu, au jucători care pot face diferenţa. Au antrenor valoros, e şi echipa omogenă. Cu Steaua o să mor de gât, împreună cu ai mei, ca să scoatem puncte!”

Cristi Munteanu (team manager Oţelul): “Avem multe nopţi nedormite. Am stat cu Ovidiu aici la cantonament şi am vorbit cu foşti colegi, impresari, etc. Şi eu spun că am făcut o muncă de apreciat. Am adus 6 jucători de certă valoare, plus un antrenor cu nume. Mai avem nevoie de timp să ne sudăm cu toţii. Zaharia mai stă o săptămână, Avdic s-a accidentat la meciul cu CFR. Plopeanu e incert. Mai sunt şi alte absenţe. Trebuie să trecem mai departe în Cupă, indiferent cu cine jucăm, noi trebuie să ne calificăm mai departe. Şi Cupa Ligii şi cea a României vor fi tratate foarte serios. Nu ne aşteaptă meci uşor la Brăila, dar vrem calificarea cu orice preţ. Suntem Oţelul Galaţi, deci obiectivul e să trecem de Brăila!”

FINAL DE CONFERINŢĂ!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 robert1595 » 22-09-2014 14:16

Incepe sa se cunoasca munca lui Munteanu si Burca , si-au luat treaba in serios dar acum asteptam sa si confirme aceste noi achizitii , de Rusu ce stiti, mai este in cadrul clubului ?
+2

robert1595

  •  
  •  

#2 Tudor » 22-09-2014 14:41

Citez pe robert1595:
Incepe sa se cunoasca munca lui Munteanu si Burca , si-au luat treaba in serios dar acum asteptam sa si confirme aceste noi achizitii , de Rusu ce stiti, mai este in cadrul clubului ?

Ar trebui, cel putin asa au zis ca va continua in cadrul clubului.

Tudor

  •  
  •  

#3 Aruon » 22-09-2014 17:56

Sa dea Dumnezeu sa fie bine si la Otelul!!!

Aruon

  •  
  •  

#4 Denis » 22-09-2014 23:22

Apreciez ce a zis Babicu despre Cupa Romaniei si pe Cupa Ligii, dar prioritar este mentinerea in Liga I. Putem castiga si Cupa Ligii si Cupa Romaniei, dar degeaba daca nu terminam pe locul 12 sau mai sus in campionat.

Denis

Login sau crează cont pentru a comenta              |