STIRI Liga I “Poate rămân şi eu 3 ani ca Dorinel la Galaţi şi vorbim de performanţe”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuTibor Selymes a fost uns oficial antrenor al Oţelului. Iată ce a declarat acesta la preluarea funcţiei, despre prietenul său Dorinel Munteanu, despre staff şi despre meciurile cu Brăila, Pandurii sau Steaua:


Tibor Selymes (antrenor Oţelul): “Am acceptat pentru că era vorba de Oţelul Galaţi, fosta campioană a României. Mă bucur că am alături de mine oameni de fotbal, ca Munteanu şi Burcă, şi ei ştiu că e nevoie de răbdare, că performanţa nu se face peste noapte. În fotbalul românesc se schimbă antrenorii prea des. Primul lucru cerut de mine este să fiu lăsat să-mi fac treaba. Am văzut meciul cu CFR, sunt mai multe probleme la echipă, dar am convingerea că le vom pune la punct. Primul lucru pe care ne axăm va fi pregătirea fizică. Acum vom avea şi preparator! Ne ajută şi faptul că va fi o pauză după meciul cu Steaua., timp în care ne mai putem pune la punct. În staff vreau să-l aduc secund şi pe Vali Sinescu, cel care a fost principal la Astra în trecut. Mai avem nevoie de cel puţin doi jucători de valoare pentru a ne îndeplini obiectivul. Sunt convins că vom reuşi. Am vorbit cu Dorinel Munteanu, m-a felicitat, a zis că e foarte bine aici. A mai fost un moment când putea veni la Oţelul, imediat după Dorinel, când era Marius Stan, dar nu s-a concretizat. Avem nevoie de timp şi cred că vom reuşi apoi să ne îndreptăm şi către rezultat de genul celor obţinute cu Dorinel. E meci oficial la Brăila, deci îl tratăm foarte serios, chiar ne interesează Cupa. Ne gândim la mai multe variante de îmbunătăţire a lotului. Sunt similitudini între mine şi Dorinel, avem aceeaşi mentalitate. Sper să am şi eu norocul lui. Poate rămân şi eu 3 ani la Galaţi şi vorbim de performanţe. Sunt în jur de 8 echipe în subsolul clasamentului, apropiate valoric. Contează mult pregătirea fizică, e cea care va face diferenţa. Tot timpul un jucător cu valoarea şi experienţa lui Cernat va conta enorm. Trebuie să se pună la punct fizic pentru a putea da totul. Cu siguranţă că ne va ajuta foarte-foarte mult. Nu înseamnă însă că Florin Cernat ne va rezolva singur situaţia. Doar ca echipă ne putem îndeplini obiectivul. Îmi doresc o calificare în 90 de minute cu Brăila, pentru că apoi jucăm cu două formaţii foarte bune ale campionatului nostru. Pandurii are fotbalişti de valoare, am văzut meciul lor de la Giurgiu, au jucători care pot face diferenţa. Au antrenor valoros, e şi echipa omogenă. Cu Steaua o să mor de gât, împreună cu ai mei, ca să scoatem puncte!”    

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Leviathan » 22-09-2014 14:08

chiar ii doresc succes, speram sa aibe rezultate insa cand ma gandesc la ce jucatori sunt.. iti vine sa... apoi, banii.. fara bani sau cu bani putini nimic nu se poate face, el ca si alti antrenori.. lienen, badea, tanase, chiar nu aveau nicio vina pt rezultate, nu merita blamati.. jucatorii si banii sunt cheia
+4

Leviathan

 •  
 •  

#2 Tudor » 22-09-2014 14:37

Citez pe Leviathan:
chiar ii doresc succes, speram sa aibe rezultate insa cand ma gandesc la ce jucatori sunt.. iti vine sa... apoi, banii.. fara bani sau cu bani putini nimic nu se poate face, el ca si alti antrenori.. lienen, badea, tanase, chiar nu aveau nicio vina pt rezultate, nu merita blamati.. jucatorii si banii sunt cheia

Ai dreptate, atat antrenorul, cat mai ales lotul trebuie sa fie valoros. Daca il duci pe Ilie Stan la Barca iti spun ca va avea rezultate bune, doar pentru ca acolo e un lot exceptional...si invers, poti aduce acum si pe Guardiola la Galati ca tot nu va face mare lucru cu ametitii astia.

Tudor

 •  
 •  

#3 cosmin-florin » 22-09-2014 16:42

23 SEPTEMBRIE la ora 16:00

CF BRĂILA – Oțelul Galați

Str. Parc Monument, nr. 1, 810296 Braila

Biletele se pun in vanzare marți la ora 11:00!
Preț bilet: - 5 lei

cosmin-florin

 •  
 •  

#4 Aruon » 22-09-2014 17:51

Sa speram ca va revigora echipa.Mult succes!!!Chiar as vrea sa stea 3 ani ,sa aiba rezultate si la anul tot la noi tot in liga 1.:)

Aruon

 •  
 •  

#5 Steel Dany » 22-09-2014 20:56

Pentru ultima fraza mi-a intrat la inima!

Steel Dany

 •  
 •  

#6 romeo » 23-09-2014 07:33

Sa ramana pana la pensie , chiar daca retrogradam ..ce tot atatea schimbari de antrenor?

romeo

Login sau crează cont pentru a comenta              |