STIRI Liga I “Meciul cu Brăila este important pentru suporterii noștri”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuÎn intervenția de la Lider Sportiv, noul antrenor al Oțelului, Tibor Selymes, a făcut o scurtă caracterizare a lotului:

“Am văzut două-trei meciuri ale echipei, bineînțeles mai avem nevoie de câțiva jucători, dar asta din iarnă când se pot aduce jucători de valoare.”

Tehnicianul nou instalat a vorbit şi despre motivele pentru care a ales echipa gălățeană: “În primul rând am aceptat pentru că Oțelul este o echipă de tradiție care acum trei ani câștiga campionatul. Apoi, este o provocare când vii la o formaţie care se află în oarecere dificultate. Sper ca împreună cu jucătorii și conducerea clubului să ne îndeplinim obiectivul, salvarea de la retrogradare.”

Despre profilul său ca antrenor, Selymes a spus: “Mă asemăn cu Dorinel ca antrenor, la fel cum eram și ca jucător. Profilul meu de antrenor seamănă cu cel de jucător, îmi place disciplina și munca. La mine joacă cine muncește și cine este disciplinat!”   

Întrebat dacă Dorinel Munteanu, fostul antrenor al Oțelului, a aflat despre venirea sa la Galaţi, noul antrenor a declarat: “Dorinel știe, o să am o discuție cu el să mai vorbim despre Oțelul, pentru că el poate să îmi spună multe despre acest club.”

În încheiere Selymes a vorbit despre meciul de Cupă de azi: “Meciul cu Brăila este important pentru suporterii noștri. Mergem la Brăila cu toată echipa, vreau să câștig, vreau să văd potențialul formaţiei, mergem să câștigăm!”

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |