STIRI Cupa Romaniei “Au venit mulţi suporteri de-ai noştri[...] Le-am produs o mare bucurie”

Tibor SelymesTibor SelymesOţelul a câştigat greu la Brăila, dar şi-a bucurat suporterii enorm ştiută fiind rivalitatea dintre cele două oraşe vecine. Acesta este şi singurul aspect pozitiv remarcat şi de noul antrenor Tibor Selymes care a fost nemulţumit de jocul prestat de elevii săi. Tehnicianul a afirmat că are mult de muncă împreună cu jucătorii, atât la nivel tactic, cât şi fizic. El s-a declarat mulţumit de victorie, chiar dacă echipa s-a exprimat greoi, spunând că speră să poată obţine şi în campionat astfel de puncte. Selymes era bucuros că macar suporterii oţelari au fost cei fericiţi la final. Mai jos puteţi găsi şi declaraţiile lui Ovidiu Burcă, Cristi Munteanu, Emil Jula sau Alin Pânzaru:

Tibor Selymes: “E un lucru bun că am câştigat, dar după cum aţi văzut avem foarte mult de lucru. Avem de muncit şi la aşezare şi fizic, din toate punctele de vedere. Prima repriză am început foarte-foarte prost, nu aveam încredere în noi, n-am pus mingea jos, parcă ne era frică să jucăm. În a doua repriză cât decât am mai încercat ceva. Uşor-uşor trebuie să ne punem la punct şi sper să arătăm altfel în viitor. Poate să ne domine oricine, dar dacă noi câştigăm punctele nu mai contează. De aia jucăm, să câştigăm puncte! Pentru mine e un lucru pozitiv că am produs această mare bucurie suporterilor. Au venit mulţi suporteri de-ai noştri, ştiam că este o rivalitate între Galaţi şi Brăila, aşa că măcar pe ei i-am făcut fericiţi. Am trecut de turul ăsta al Cupei, vedem ce se întâmplă mai departe.”

Ovidiu Burcă: “Meciurile astea din Cupa României sunt deocamdată teste pentru noi şi încercăm să devenim din ce în ce mai omogeni. Noi sperăm să ajungem cât mai sus şi în această competiţie!”

Cristi Munteanu: “A fost un meci greu, pe un teren greu, cu o echipă ambițioasă, mai slab cotată, care a încercat să se autodepășească, dar până la urmă diferența de valoare a făcut ca Oțelul să se califice.”

Emil Jula: “S-a simţit şi pe teren rivalitatea dintre cele două oraşe. A fost un meci pe un teren foarte-foarte urât şi din acest motiv a fost un joc de angajament. Ambele echipe şi-au dorit calificarea, poate Brăila chiar mai mult, dar experienţa şi-a spus cuvântul.”

Alin Pânzaru (antrenor CF Brăila): "Suntem în aceeaşi stare ca şi în campionat, muncim mult, dar nu concretizăm şi astfel am pierdut puncte iar acum calificarea în faza următoare a competiţiei. Aştept ziua în care să jucăm prost dar să câştigăm.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 cameleon » 24-09-2014 19:19

Cred ca o sa fie o mare sarbatoare cand o sa marcam doua goluri intr-un meci, dupa declaratiile lui Selymes.
−1

cameleon

  •  
  •  

#2 Steel Dany » 24-09-2014 21:56

eu ma multumesc cu 1-0 la fiecare meci, cum era pe vremea lui Dorinel.
+1

Steel Dany

Login sau crează cont pentru a comenta              |