STIRI Liga I “Unii l-au primit emoţionaţi pe Florin Cernat”

Cristi Munteanu (FOTO Marian Brailescu)Cristi Munteanu (FOTO Marian Brailescu)Cristi Munteanu, team-manager la Oțelul, a comentat la Lider Sportiv primele contacte ale lui Florin Cernat cu actualii coechipieri de la Oțelul:

“Unii l-au primit emoţionaţi pe Florin Cernat, pentru că este un mare jucător, un mare câștig pentru echipa noastră. El este foarte important în vestiar. Jucătorii tineri care nu îl știau au ce învăța de la el. Florin va fi căpitanul echipei. Cel mai probabil va debuta  în meciul de acasă cu Steaua de duminică, 5 octombrie.”

Tot la la Lider Sportiv, Cristi Munteanu a comentat numirea în postura de antrenor principal a lui Tibor Selymes: “Am adus un antrenor din ”Generația de Aur” care nu mai are nevoie de prezentare ca jucător, iar ca antrenor are timp să demonstreze. Am pus în balanță mai multe aspecte și am ajuns la concluzia că Tibi este potrivit. Este un antreonr tânăr, cred că împreună ne vom împlini obiectivul propus: salvarea de la retrogradare. Daniel Florea va rămâne în staff-ul tehnic al lui Selymes, asta a fost și condiția noastră. Probabil în zilele următoare va veni și secundul lui Selymes, Valentin Sinescu.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 otzelarul » 24-09-2014 18:00

Tibor Selymes - antrenor principal

Daniel Florea - antrenor secund
Valentin Sinescu - antrenor secund

Ionel Tamasanu - preparator fizic

Cristi Branet - antrenor portari

PS : staff-ul tehnic il avem complet, acum sa ii vedem la treaba .. mult succes domnilor !
+3

otzelarul

Login sau crează cont pentru a comenta              |